Tangerine Dream

12.0078.00

Tangerine Dream groeit krachtig om het vakmanschap van de kwekers van Barney’s Farm te tonen. Ze is een drievoudige bedreiging die is gecreëerd uit goed herkende strains. De eerste twee oorspronkelijke variëteiten waren Afghan en Neville’s A5 Haze, waarvan het resulterende hybride ras werd gekruist met G13. Het resulterende ras is een uitstekende variëteit met meer aanbiedingen dan de ouders gecombineerd.

Tangerine Dream Highs Just Like a Dream

Tangerine Dream komt in de schijnwerpers met haar ongelooflijke effecten, smaak terpenen en groei. Ze is ideaal voor liefhebbers van Sativa-dominante strains die willen genieten van de verkwikkende head high naast een milde body high die doet denken aan een hybride. Ze biedt euforie in combinatie met lichamelijke ontspanning voor een over het algemeen bevredigende high. Tangerine Dream is gemakkelijk te kweken en zal snel bloeien om smaakvolle oogsten te produceren. Haar terpenen bevatten sinaasappel, bessen, citrus en tropische terpenen die zorgen voor een plezierige rook. Bestel vandaag nog je zaden en geniet van dit meesterwerk.

Smoke Report/Effects van Tangerine Dream

Ben je ooit met een boot op een rivier of meer geweest? Herinner je je hoe spannend het voelde om mee te drijven met de stroming? Dat is wat Tangerine Dream de gebruiker biedt. Ze is een Sativa-dominante strain met overwegend Sativa-effecten en milde Indica-effecten. Ze zal direct een harde stoot van cerebrale energie leveren zodra je je eerste hijs neemt. Je zult merken dat je gedachten zich uitbreiden terwijl geluk je overweldigt.

Je kunt jezelf betrappen op lachen om alles terwijl de euforie het overneemt. Kort daarna zal een warmte je lichaam bedekken en zullen je spieren ontspannen, waardoor je traag wordt. De lichamelijke high is niet overweldigend en stelt je in staat om weer aan het werk te gaan. De high is ideaal voor mensen die te maken hebben met stress en angst. Ze is ook goed voor patiënten zonder eetlust. Vergeet niet om een snack klaar te hebben voordat je deze prachtige toppen aansteekt.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Tangerine Auto

Tangerine Dream is een Sativa-dominante strain waarvan het uiterlijk je misschien zal verbazen. Ze groeit kort, in tegenstelling tot Sativa’s, en krijgt een bossige uitstraling. De zijtakken zullen tijdens de bloei grote toppen bedekt met harsen vertonen om een goede zakelijke uitstraling te geven.

De smaak en geur terpenen van Tangerine Dream zullen je neus en smaakpapillen bombarderen met verschillende exotische noten. Bereid je voor op intense citrus- en bessenaroma’s aangevuld met sinaasappel-, bessen-, citrus-, heerlijke en tropische smaken.

Kweekverslag van Tangerine Dream

Het bescheiden formaat van Tangerine Dream maakt haar ideaal voor discreet kweken. Ze doet het goed binnen en buiten met weinig menselijke hulp. Ze zal vriendelijk zijn voor beginnende kwekers en bloeit in een redelijk korte tijd om aanzienlijke opbrengsten te leveren. Je kunt ook verschillende kweektechnieken zoals Sea of Green en Screen of Green adopteren om je oogst te vergroten.

Wat je kunt verwachten:

  • 60 tot 65 dagen bloeitijd
  • Oogstmaand oktober
  • Hoogte binnen en buiten 90 tot 100 cm
  • De binnenopbrengst van 600 gram per vierkante meter
  • Verbreed je geest en kalmeer je lichaam met deze dromerige Sativa die bekroond is met prijzen.

Extra informatie

Merk: No selection

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

90 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Genetische achtergrond: No selection

G13 x Nevill's A5 Haze

Effect: No selection

Blij, Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tangerine Dream” te beoordelen