Triple Cheese

12.0078.00

Ontdek de wonderbaarlijke Triple Cheese van Barney’s Farm, verkrijgbaar bij Holland’s High. Van groei en uiterlijk tot smaak en effecten belichaamt deze strain de fusie van de uitmuntendheid van de natuur en deskundige teelt. Bestel nu en geniet van de symfonie van sensaties die Triple Cheese te bieden heeft, en dompel jezelf onder in een zintuiglijke avontuur dat eer betoont aan de kunst van verfijnde cannabis.

Stap in de wereld van verfijnde cannabis met Triple Cheese, een bijzondere strain die zorgvuldig is gemaakt door Barney’s Farm en alleen te vinden is bij Holland’s High. Maak een reis die je zintuigen prikkelt, van de sterke groei tot de geweldige smaak, interessante geur en gebalanceerde effecten. Terwijl je meer te weten komt over de speciale eigenschappen van Triple Cheese, ontdek je een cannabiservaring die lijkt op een heerlijke maaltijd. Kom met ons mee terwijl we de prachtige wereld van Triple Cheese verkennen, een echt meesterwerk dat de vaardigheid toont van het maken van eersteklas cannabis.

Groeien en Kenmerken van Triple Cheese

Ervaar de wereld van hoogwaardige cannabisteelt met Triple Cheese, een opvallende strain van Barney’s Farm die nu verkrijgbaar is bij Holland’s High. Het kweken van Triple Cheese is een lonende onderneming, met robuuste groei. Deze strain heeft een stevige structuur met voldoende vertakkingen. Naarmate Triple Cheese volwassen wordt, krijgen haar bladeren een diepgroene kleur, wat duidt op haar gezondheid en vitaliteit. Deze strain is flexibel en toegankelijk en zorgt voor kwekers van alle niveaus, met royale opbrengsten en consistente kwaliteit.

Wanneer bloeit Triple Cheese?

Bekijk de betoverende transformatie van Triple Cheese terwijl ze de bloeifase ingaat, meestal binnen 8-9 weken na de overgang van de vegetatieve groei. Tijdens deze periode wordt je geduld beloond wanneer Triple Cheese een prachtige weergave van bloesems ontvouwt. Deze toppen, versierd met glinsterende trichomen als kostbare kristallen, presenteren een visueel meesterwerk. Als de bloeifase komt, bereiken de toppen volledige rijpheid en creëren ze een prachtig tapijt van kleuren en texturen.

Smaak en Geur van Triple Cheese

Verwen je zintuigen met de heerlijke smaak van Triple Cheese. Ontdek een harmonieuze mix van romige en kaasachtige tonen die gedachten oproepen aan culinaire excellentie. Elke trek onthult een symfonie van smaken die dansen op je smaakpapillen, wat zorgt voor een ontspannende en gedenkwaardige ervaring. De geur van Triple Cheese is evenzeer fascinerend en verspreidt een boeiende mix van hartige kaas en subtiele aardse tonen in de lucht. Laat je onderdompelen in deze aromatische reis die je rooksessie verrijkt met een voortreffelijke zintuiglijke dimensie.

Welke effecten kan ik verwachten bij het roken van Triple Cheese?

Triple Cheese biedt een boeiende mix van effecten, met een genetische samenstelling van 80% sativa en 20% indica. Met een THC-gehalte variërend van 15% tot 18%, levert deze strain een opwekkende en stemmingsverhogende high die creativiteit stimuleert en de gemoedstoestand verbetert. De sativa dominantie is duidelijk merkbaar in de aanvankelijke golf van cerebrale energie, die focus en inspiratie bevordert. Naarmate de ervaring zich ontwikkelt, omhult de indica invloed het je lichaam met een zachte ontspanning, resulterend in een evenwichtige ontmoeting die tegelijkertijd energiek en rustgevend is.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

1,2%

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

90 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Old Cheese x Blue Cheese

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Berries, Kaas, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Triple Cheese” te beoordelen