Watermelon Zkittlez Auto

12.0078.00

Heb je ooit de originele Watermelon Zkittlez geprobeerd? Als ja, zal de zelfbloeiende versie van deze soort je laten genieten van de genetica, en als nee, zul je een nieuwe favoriet ontdekken. Watermelon Zkittlez Auto is de cannabissoort waar je naar verlangt. Ze biedt heerlijke smaken en geuren, aanzienlijke opbrengsten en hoge THC-niveaus. Ze groeit snel en ontwikkelt compacte clusters van smakelijke toppen in korte tijd. Ze doet het zowel binnen als buiten goed, wat haar ideaal maakt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Koop je Cannabiszaden bij de webshop van Holland’s High!

Watermelon Zkittlez Auto Snel Groeiend en Smaakvol

De geniale kwekers bij Barney’s Farm hebben zich ingespannen om een soort te creëren die de smaakpapillen met ongelooflijke terpenen zal verwennen. Ze kozen twee topsoorten, Watermelon en Zkittlez, om de gewenste resultaten te bereiken. Vervolgens voegden ze Barney’s Farm Super Auto #1 toe voor de genetica van zelfbloeiende zaden, en zo werd Watermelon Zkittlez geboren. Ze heeft een samenstelling van 60% Indica en 40% Sativa en heeft de smaak van haar ouders geërfd.

Rookeffect/Effecten van Watermelon Zkittlez Auto

Laat de zoete terpeenprofielen en schattige uitstraling van deze soort je niet misleiden. Ze is niet zo zacht als ze eruitziet. Watermelon Automatic levert een flinke stoot van 20% THC, die je lichaam trakteert op een indrukwekkende en verfrissende Indica high. Je zult voelen hoe je lichaam ontspant, en je geest en ziel een rustgevend gevoel ervaren. Haar lage CBD niveaus mengen zich met de psychotrope cannabinoïde om enige vorm van overweldiging te voorkomen.

De euforie die Watermelon Zkittlez Auto biedt, maakt haar een ideale soort om ’s avonds van te genieten. Je kunt verdwalen in je gedachten of de uitgestrekte ruimte waar de high je zeker naartoe zal brengen. Je kunt ontspannen met de beslommeringen van de dag ver achter je. Medische marihuanagebruikers zullen ook veel baat hebben bij deze soort, omdat ze ideaal is voor mensen die te maken hebben met stress, angst en depressie. Het is een soort waar je met vrienden van kunt genieten terwijl je je dag afsluit.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Watermelon Zkittlez Auto

Watermelon Zkittlez Auto zal groeien zoals de oorspronkelijke soort, tot een lage hoogte met een bossige uitstraling. Aan het einde van de bloeiperiode zal ze grote toppen produceren die je zullen vermaken met een prachtige variëteit aan smaken en geuren. Dankzij haar heerlijke terpeenprofielen kunnen rokers genieten van de smaak van fruitige watermeloen en zoete bessen. De geuren die Watermelon Zkittlez Auto afgeeft, doen denken aan tropische snoepjes van fruit.

Groei Verslag van Watermelon Zkittlez Auto

Watermelon Zkittlez Auto vertoont alle kenmerken van een zelfbloeiende soort. Ze ontkiemt en groeit snel om bloemen te produceren en behoudt gewenste resultaten. Ze heeft dichte en mysterieuze groei-eigenschappen waarmee kwekers haar in kleine of verborgen ruimtes kunnen kweken. Ze doet het zowel binnen als buiten behoorlijk goed.

Wat je kunt verwachten:

  • 70 dagen bloeitijd
  • Binnenhoogte van 120 tot 140 cm
  • Buitenhoogte van 140 cm
  • Binnenopbrengst tot 550 gram per vierkante meter
  • Buitenoogst van 600 tot 700 gram

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

500 – 550 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Fruitig, Tropisch, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Watermelon Zkittlez Auto” te beoordelen