Zkittlez OG Auto

12.0078.00

Barney’s Farm heeft zijn genialiteit bewezen met de creatie van deze prachtige autoflower. Ze steekt uit boven haar soortgenoten met haar indrukwekkende THC-gehalte, geërfd van de ouderlijke soorten Zkittlez en OG Kush. Ze hebben de twee hybride gemaakt en daarna Barney’s Farm Auto #1 aan het mengsel toegevoegd. Het resultaat was een Indica/Sativa hybride met een rijk fruitig en smaakvol terpenenprofiel. Ze beloont de kweker ook royaal.

Zkittlez OG Auto: Smaakvolle Auto met Superieure Effecten

Als je jezelf wilt voelen als de royalty van de moderne tijd en je wilt verwennen met zulke privileges, dan is Zkittlez OG Auto jouw perfecte partner. Ze is geen gewone autoflower, ze is het kind van de beste cannabisgenetica. Zkittlez OG Auto is snel en robuust, perfect voor beginnende kwekers, terwijl ze ervaren gebruikers superieure smaken en effecten biedt. Kweek haar en wees geduldig, en over een paar weken ben je klaar voor de oogst. Maak je klaar voor een oogverblindende kosmische dans.

Rookverslag/Effecten van Zkittlez OG Auto

Zkittlez OG Auto is een goed uitgebalanceerde hybride met 50% Indica en 50% Sativa. Haar effecten zullen dezelfde kenmerken hebben en een ontspannende fysieke high combineren met een opwekkende cerebrale high. Haar rook is krachtig en zal snel een klap van cerebrale high bezorgen. Je stemming zal opklaren terwijl geluk je overneemt. Euforie klopt snel aan, en je creativiteit stijgt, en je focus wordt scherper.

Kort daarna zal je lichaam warm aanvoelen en zullen je spieren ontspannen om een comfortabele lichamelijke high te bieden. Het zal voelen alsof een warme deken je heeft omhuld. Je wordt traag en zakt weg in de stoel. De lichamelijke high zal je niet overweldigen, maar zal de cerebrale high aanvullen om een over het algemeen opwindende, kalme, gefocuste en ontspannen high te creëren. Het is ook ideaal voor mensen die te maken hebben met stress, angst en depressie, terwijl degenen die last hebben van chronische pijn kunnen profiteren van haar lichamelijke high.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Zkittlez OG Auto

Als pure hybride zal Zkittlez kenmerken hebben van zowel Indica als Sativa. Zoals haar naam suggereert, zal Zkittlez OG Auto je niet teleurstellen met haar smaak. Haar geur combineert heerlijke en tropische fruitige tonen met sporen van aarde en citroenachtige skunky aroma’s. Roken of vapen van haar zal je het gevoel geven alsof je een snoepwinkel binnenloopt. Haar smaakvolle zoete en zure tonen van tropische vruchten en bessen zijn meeslepend en maken het behoorlijk uitdagend om de bong of joint neer te leggen.

Kweekverslag van Zkittlez OG Auto

Zkittlez OG Auto is eenvoudig, snel en robuust. Ze groeit snel en kan zichzelf goed redden, wat haar perfect maakt voor beginnende kwekers. Ze heeft natuurlijke weerstand tegen schimmel en plaagziekten en kan zowel binnen als buiten goed gedijen.

Wat je kunt verwachten:

70 tot 77 dagen bloeitijd Binnenhoogte van 100 cm Buitenhoogte van 130 cm Binnenopbrengst tot 600 gram per vierkante meter Buitenoogst tot 400 gram per plant Geniet van de kracht van West Coast Genetics met de Zkittlez OG-kruising.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

550 – 600 g/plant

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Zkittlez x OG Kush x Auto

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, Opbeurend

Smaak: No selection

Berries, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zkittlez OG Auto” te beoordelen