Amsterdam Amnesia

22.9599.95

Eén van de eerste soorten waar vooral commerciële telers voor kiezen is de genetica van Amsterdam Amnesia. Deze Sativa dominante soort geeft een hoge opbrengst en heeft een prima bloem/blad-verhouding. Deze tijdloze klassieker met een rijk THC gehalte kreeg alle goede eigenschappen mee van meest gewaardeerde Haze soorten die wereldwijd werden geteeld.

Als rasechte klassieker onder de cannabis soorten is ze zeer gegeerd om haar sublieme geur- en smaakprofielen. Veel telers kiezen voor Amsterdam Amnesia om haar dikke toppen waardoor men een krachtige en langdurige high ervaart. De opbrengst die deze dame je te bieden heeft is één van de talloze redenen om voor deze soort te kiezen.

Het groeien van Amsterdam Amnesia

Ook al is deze variëteit zeer geschikt om te kweken als alleenstaande plant, toch zal ze haar charmes duidelijker tonen wanneer ze met haar snelgroeiende takken gekweekt wordt in een SCROG setup. Meer planten per vierkante meter betekent kortere groeiperiodes met een kortere zaad tot oogst tijd. Je laat ze best zes tot acht weken voorgroeien voor het beste resultaat en de grootste opbrengst.
Zet je ze in een binnenruimte, dan zullen ze uitgroeien tot planten van één tot anderhalve meter hoog, ook al liet je ze korter voorgroeien. Hun hoogte is de reden waarom aangeraden wordt om hun groei te manipuleren met kweektechnieken. Voor gefeminiseerde zaden zullen zowel LST- als HST technieken zorgen voor een grotere opbrengst die kan oplopen tot ongeveer anderhalve kilo per plant.

Bloei periode van Amsterdam Amnesia

Met een gemiddelde bloeitijd van negen tot tien weken is deze dame een snelgroeiende Haze soort, iets wat normaal gesproken niet eigen is aan Haze planten. Ze heeft een gemiddelde bloeiperiode nodig van negen tot tien weken en is hierdoor niet echt geschikt voor buitenteelt. Vooral in een gematigd tot kouder klimaat is het niet aan te raden om voor deze soort te kiezen. Zonnig droog en warm is meer haar ding.

Smaak van de Amsterdam Amnesia

De zeer aanwezige en penetrante smaak van deze dame heeft veel weg van de klassieke Haze. Haar dominante citrus tonen ruiken net hetzelfde als ze smaakt.

Effecten van de Amsterdam Amnesia

Een krachtige high en langdurig effect zorgen voor een zeer unieke en aangename ervaring voor al je zintuigen! Haar sterke high is iets minder geschikt voor beginnende gebruikers. Ervaren blowers zullen ten volle kunnen genieten van deze soort. Met haar THC-gehalte van bijna 20% kun je je verwachten aan een krachtige high die uren zal duren!
Er bestaan maar weinig cannabissoorten die aan deze high kunnen tippen! Met zowel geestelijke als lichamelijke effecten steekt de ‘head-high’ er wel met kop en schouders bovenuit. Ze maakt je energiek, is oppeppend, creatief en zorgt voor goede zin. Ze geeft een sterk euforisch gevoel en zorgt voor een geestelijke droomstaat. Dit is de perfecte soort om je dag mee door te komen als je haar met mate gebruikt.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

550 – 600 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Blij, Creatief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amsterdam Amnesia” te beoordelen