Auto CBG-Force

22.9579.95

Cannabigerol of, afgekort ‘CBG’ is één van de ontelbare stofjes die de cannabisplant rijk is. Dit stofje noemt men de moeder van alle cannabinoïden en is de bouwsteen voor tal van andere belangrijke cannabinoïden zoals CBD en THC. Bij de traditionele soorten is het CBG gehalte niet hoger dan 1%
Bij traditionele cannabissoorten blijft er doorgaans niet veel CBG over in de plant en is het CBG-gehalte meestal lager dan 1%.

Hoe groei je de Auto CBG-Force

De Auto CBG-Force die een hybride autoflower is, heeft een iets langere bloeitijd dan de meeste autoflowers. Deze dame vraagt 11 tot 12 weken, vanaf het zaadje tot de oogst. Ze groeit rigoureus, heeft een sterke stam en tal van vertakkingen. Wat de grootte betreft behoort ze tot de middenklasse en dit maakt haar zeer geschikt voor de SOG techniek. Ze krijgt prachtige witte bloemtoppen die uiteraard minder plakkerig zijn als die van haar THC houdende zussen. Je zult ook merken dat ze schitterende suikerblaadjes ontwikkelt bij de toppen die glinsteren van de trichomen. Kweek je haar binnen, dan werk je best met een 20/4 schema. Je kunt haar toppen of fimmen maar dit is niet echt aan te raden bij deze soort. Wil je haar minder hoog laten groeien, kun je nog altijd de takken ombuigen of supercroppen. .

 Bloeitijd van Auto CBG-Force

Auto CBG-Force vraagt gemiddeld rond de 11-12 weken voor ze klaar is om geoogst te worden. We raden dan ook aan om deze soort de volle 12 weken te gunnen. Of je nu kweekt in een beschutte binnenruimte of buiten, deze dame zal oveal goed gedijen. Plaats je de plantjes in een kas kun je bij optimaal weer, makkelijk drie keer per jaar oogsten. Deze dame aanbidt het licht en extra verlichting gaat ze zeker waarderen. Naargelang het klimaat, zal ze bij buitenteelt één à twee weken meer nodig hebben voor je ze kunt oogsten. Hoe meer temperatuurschommelingen, hoe langer ze nodig heeft om haar bloemen te laten rijpen. In goede omstandigheden is de opbrengst ongeveer 400-500 g/m². Zet je slechts één of een paar plantjes, dan zul je per plant ongeveer 25 tot 100 gram aan droge toppen kunnen oogsten, zelfs voor beginnende kwekers.

Smaak

Het aroma van de Auto CBG-Force is het beste te omschrijven als bloemig en kruidig met lichte tonen van hout, dennen en mint. De smaak is een beetje licht zurig en bloemig met tonen van citroen en op de achtergrond een vleugje kaneel. Ze is heel zacht voor de keel en staat garant voor een fijne rookervaring.

Effecten

Auto CBG-Force is, zoals men meestal CBD-soorten met een laag THC-percentage noemt, een ‘cannabis light’ variëteit. Deze CBG autoflower bevat nauwelijks tot geen THC en zorgt ervoor dat de bekende high/stone uitblijft. Wel ervaren gebruikers vaak wel degelijk een effect. De één voelt meer op lichamelijk gebied iets gebeuren, de ander een wat meer mentaal aspect. Het is zeker een feit dat deze CBG-high ervoor zorgt dat je je ontspannen gaat voelen, niet stoned, niet high, maar wel heel relaxed.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

400-500 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

25 – 100g / plant

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Focus, Lichamelijke Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto CBG-Force” te beoordelen