Auto Desfrán

15.9559.95

Auto Desfrán is een bossige struikachtige autoflower die een gemiddelde tot hoge opbrengst geeft maar, elke bloem is haar gewicht in goud waard. Door haar zuivere Sativa eigenschappen geeft ze een zeer krachtige energetische high.

Het opbeurende effect maakt deze soort zeer geschikt om overdag te gebruiken maar tegelijkertijd ook een geweldige soort voor een wake and bake. Deze dame slaat snel en krachtig toe en haar effect blijft lang hangen. Voor wie op zoek naar een echte Sativa-ervaring, koop snel je Auto Desfrán wietzaden bij Hollandshigh!

Hoe groei ik de Auto Desfrán

Voor een beginner die op zoek is naar een echte Sativa-plant met een unieke Sativa-high en nog steeds gemakkelijk te kweken is, is Auto Desfrán de plant die je zoekt. Deze soort werd ontwikkeld om gebruikers een echte Sativa-ervaring te bieden, maar dan zonder de moeilijkheden bij het kweken van pure Sativa’s.

Ervaren kwekers zien deze moeilijke eigenschappen wellicht als een uitdaging, maar voor beginnende telers van zuivere Sativa’s kan deze dame wel eens een lastpak zijn. Ze staat ​​bekend om haar groeipatroon dat moeilijk te voorspellen en te handelen is. Ze is ook heel gevoelig voor de hoeveelheid voeding die je haar geeft.
Daarnaast is deze plant ook zeer veerkrachtig en robuust én is goed resistent tegen schimmel/rot en minder vatbaar voor andere ziekten en plagen.

Bloeiperiode Auto Desfrán

Deze autoflower wietzaden hebben ongeveer 13 tot 15 weken nodig om van zaadje tot oogst uit te groeien. Wie op zoek is naar de ultieme Sativa-ervaring en de cyclus van 15 weken geen probleem vindt, zal met Auto Desfrán de juiste keuze voor zijn of haar kweekruimte gevonden hebben.

De plant wordt gemiddeld 1 meter hoog, maar er zijn ook kleinere fenotypes te vinden. Kweek je ze in een kleine pot dan blijft ze meestal kleiner maar bloeit ze wel iets sneller. Je moet er wel rekening mee houden dat deze dame een gemiddelde tijd van 90 tot 100 dagen nodig heeft bij binnenkweek.

Buiten heeft Auto Desfrán ongeveer 15 dagen meer nodig maar ze doet het prima in de volle grond. Een kas of polytunnel geeft wel het beste resultaat.
Door haar omvang kan ze ook als guerrillaplant gekweekt worden.

Smaak van Auto Desfrán

Je zult merken dat deze soort meestal een zoetzure tropische skunk-geur met tonen van citroen, appel en peer geeft. Bij sommige fenotypen merk je kruidige tonen van kruidnagel en anijs op. De geur is zeer complex en het is duidelijk dat hier een breed terpeenprofiel achter schuilt. Haar toppen ruiken niet als een standaard cannabissoort en is behoorlijk scherp, vooral als je haar rookt of vapet. Het aardse, meer skunky karakter, is vaak net iets sterker in de smaak dan in de geur. Soms kun je ook kruidige tonen te ontdekken.

Effecten van Auto Desfrán

Auto Desfrán geeft je een zeer krachtige en energieke high. Het is absoluut geen soort dat je lui en loom maakt waardoor deze soort dan ook minder geschikt is om te gebruiken voor het slapen gaan. Beginners zullen de psychoactieve high wellicht als te sterk ervaren.
Auto Desfrán geeft de roker een aangenaam euforische up-high die prima is om overdag te gebruiken en je creativiteit kan bevorderen zonder paranoia te veroorzaken, het is helemaal geen trippy high.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 100 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Euforisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Desfrán” te beoordelen