Auto Duck

18.9569.95

De combinatie van een natuurlijke mutatie van het blad en de zwakke geur tijdens de bloeifase maken van Auto Duck de perfecte plant om verborgen te kweken. Er zijn ook heel wat guerrillakwekers die deze strain telen op ongebruikte of braakliggende grond. Plant je ze aan rivieroevers is of midden in het bos, deze soort groeit echt overal. Zorg er alleen voor dat je haar goed beschermt tegen ongedierte als slakken, konijnen en reeën. Ongeveer 3 maanden na het planten van de zaadjes kun je genieten van een mooie oogst!

Groeien van de Auto Duck

Auto Duck® is een autoflowering cannabisvariëteit met bladeren die niet echt lijken op andere cannabisbladeren en daardoor moeilijk te herkennen zijn. Vooral tijdens de eerste helft van de groeicyclus, voordat de toppen worden gevormd. Deze dame heeft een gestabiliseerde en natuurlijke bladmutatie, met bladeren die doen denken aan de voetafdrukken van eendenpoten. Het is een ideale soort voor de beginnende kweker, aangezien je voor deze soort geen speciale kennis of voedingsschema’s nodig hebt om goede resultaten te behalen. Zij groeit bij wijze van spreken als vanzelf en is gemakkelijk te verbergen tussen andere planten of struiken in de tuin of in het bos, een echte guerrillaplant! Ze is ook geschikt voor elk klimaat en voor binnenkweek.

Bloei tijd Auto Duck

Auto Duck produceert planten die onder optimale omstandigheden bijna 100 cm hoog worden, maar meestal tussen de 50-75 cm blijft. Binnen heeft ze gemiddeld 75-80 dagen nodig om oogstklaar te zijn. Buiten heeft ze meestal wat meer tijd nodig, gemiddeld ongeveer 85-90 dagen.
Dutch Passion Auto Duck is een zeer robuuste autoflower. Die kenmerken kreeg ze mee van haar unieke en stabiele ouders. Ze kan buiten zelfs meerdere dagen tegen extreme kou, maar het is niet aan te raden om haar hieraan bloot te stellen. Wil je een mooie oogst, dan is een stabiel en warm klimaat het beste. Bij voldoende licht zullen de toppen behoorlijk vol en compact worden. Bij minder licht blijven de toppen wat minder compact. Deze structuur zorgt er uiteindelijk voor dat rot en schimmel nauwelijks voorkomen bij deze uiterst unieke Ducksfoot autoflower hybride.

Smaak van de Auto Duck

Het is een plant met een minder krachtig aroma, wat het makkelijker maakt om haar veilig in je tuin te kweken zonder dat het opvalt bij de buren. De toppen hebben uiteraard een cannabisgeur, maar deze is meestal veel minder doordringend en duidelijk aanwezig dan bij andere soorten. Auto Duck heeft door haar complexe terpeenprofiel aardse, bloemige en fruitige geuren en smaken. Tonen van citrus, munt en dennen geven de planten een zeer lekkere smaak bij het blowen of vapen.

Effecten van de Auto Duck

Auto Duck geeft een gebalanceerde en subtiele high. Het is een soort dat niet erg sterk is in haar effecten, maar zeker ook niet zwak, wat haar maakt ideaal maakt om overdag te roken. Het effect voel je vooral in je hoofd, je wordt energiek en euforisch met zeer ontspannen lichaam. Bijna alle fenotypes geven je een sterk gevoel van gelukzaligheid en goede zin. De high heeft een korte piekperiode, maar kan een paar uur aanhouden. Het gevoel is een mooie combinatie van een mentale stimulans en fysieke ontspanning. Een uitgelezen soort voor een middagje uitrusten of ontspannen in de tuin met een boeiend boek.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

8%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 100 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 45% Indica 55%

Effect: No selection

Energiek, Euforisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Duck” te beoordelen