Auto Euforia

8.9534.95

Auto Euforia® is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een variëteit die gemakkelijk te kweken is en toch in staat is om hoge opbrengsten te leveren van zeer goede kwaliteit. Deze autoversie van onze originele Euforia geeft dezelfde unieke euforische high.
Het is één van onze meest stabiele en krachtige autoflowers van uitstekende kwaliteit en raden haar ten zeerste aan voor zowel beginners als kenners!

Groeien van de Auto Euforia

Buiten groeit ze behoorlijk robuust en bestand tegen korte periodes van slecht weer. Ze kan worden gekweekt met een 20/4 lichtschema, maar sommige kwekers zweren bij een 24/0 voor het allerbeste resultaat.
Auto Euforia groeit snel, hoe je ze ook kweekt. Ze gedijt prima in aarde, kokosvezel, hydro of semi-hydro cultuur en zelfs als het klimaat niet helemaal perfect is, kan ze je toppen van zeer hoge kwaliteit en grote opbrengsten schenken.
Ze heeft een ietwat trage start tijdens de groeiperiode, maar dat haalt ze binnen een paar weken in. Het groeien in de hoogte vindt meestal plaats tijdens de 4 tot 7e week van haar levensfase.
Ze wordt gemiddeld zo’n 100 tot 125 cm hoog maar, het is niet uitzonderlijk dat ze nog hoger worden.

Bloei Tijd Auto Euforia

Deze dame groeit, van zaadje tot oogst, in ongeveer 70 tot 77 dagen en is gemakkelijk te kweken. De grootste en langst bloeiende planten kunnen 85 tot 90 dagen nodig hebben om volledig te rijpen. Auto Euforia is geen moeilijke eter, ze doet het goed op biologische grond maar is ook tevreden met hydrocultuur.
Buiten heeft Auto Euforia ongeveer 85 tot 100 dagen nodig om van zaadje uit te groeien tot een oogstbare plant. De langstbloeiende en hoogproductieve fenotypes zullen zelfs iets meer dan 100 dagen nodig hebben voor ze helemaal volwassen zijn en klaar om te oogsten.
Zet haar wel op een plek waar voldoende wind en/of ventilatie is. Dit zal haar sterker maken en schimmel en toprot voorkomen. Deze soort kan ook een goede oogst geven als guerrilla-autoflower in een bos of open veld!

Smaak van de Auto Euforia

Auto Euforia® is een compacte, bossige variëteit met een intens aroma en een skunky smaak. Deze soort ruikt sterk en scherp, zoals je van een echte Skunk mag verwachten maar heeft ook zoete en bloemige tonen van lavendel, geranium en rozen. De aardse tonen zijn het meest aanwezig samen met houtachtige en muskusachtige tonen.
Zoals alle klassieke Skunks kunnen de planten echte stinkbommetjes zijn! De smaak is gelukkig iets subtieler dan het aroma – houtachtig, zoet en soms zelfs fruitig.

Effecten van de Auto Euforia

Auto Euforia® produceert krachtige buds met een stimulerende en gelukzalige high die tegelijkertijd relaxerend en stimulerend is. De originele Euforia, waarop deze autoflowering genetica is gebaseerd, selecteerde men voor deze unieke euforische up-high en deze eigenschap is in onze autoflowering versie goed bewaard gebleven.
Bij roken of vapen ga je een energiek en opbeurend gevoel ervaren. De zalige en vrolijke high heeft ook een sterk positief effect op mensen met angststoornissen. Dit maakt haar ideaal voor medische cannabisgebruikers die hiernaar op zoek zijn. Deze autoflower van Dutch Passion zet je aan tot creativiteit en geeft je een zeer aangename head-high die uren kan aanhouden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Indica/Sativa: No selection

Sativa 75% Indica 25%

Effect: No selection

Energiek, Euforisch, Uplifting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Euforia” te beoordelen