Auto Glueberry O.G.

18.9569.95

Auto Glueberry OG is één van de meest krachtige autoflowers met ongelooflijke harsproductie en een sterk cannabinoïde/terpeenprofiel. Naast de grote oogsten heeft deze dame ook een hoge potentie en in de juiste handen zal ze net zo goed groeien als de beste gefeminiseerde fotoperiode planten. Deze autoflower gaat je echt niet teleurstellen!

Hoe groei je Auto Glueberry OG

Auto Glueberry OG is een grote autoflower die in goede omstandigheden ongeveer 100 tot 150cm hoog wordt. In de meest gunstige gevallen kan ze nog hoger worden en dit maakt haar zeer geschikt voor kwekers die werken met de SCROG methode. Door haar lengte en snelgroeiende kracht kan ze in een mum van tijd je SCROG-net vullen, vooral als je een hydrosysteem gebruikt.
Dit is echt een makkelijke soort om te kweken. Zelfs beginners die nog niet thuis zijn in het gebruiken van ingewikkelde kweektechnieken, kunnen gemakkelijk hoge opbrengsten behalen. Ook wanneer ze volledig biologisch in aarde worden gekweekt, zullen deze autoflower zaden uitgroeien tot grote dames met mooie stevige en zware toppen.

hoelang duurt het voor Auto Glueberry OG om te bloeien?

Met een gemiddelde van slechts 12 weken groeit deze soort uit tot een grote autoflower van 125 tot 150 cm. Wil je haar kleiner houden, dan raden we je aan om haar in een kleinere pot van ongeveer 7 tot 11 liter te houden zodat haar verticale groei beperkt wordt. Is haar lengte dan nog steeds een probleem, dan raden we je aan haar te scroggen.
Door de Sativa blad- en knopstructuur is deze autoflower bestand tegen een iets hogere luchtvochtigheid dan de meer Indica-dominante auto’s. Voor het beste eindresultaat raden we toch aan om de luchtvochtigheid tijdens de bloei onder de 50% te houden. Sommige planten kunnen een weekje langer nodig hebben eer ze volwassen zijn maar dit zijn dan de grootste planten met de mooiste oogsten.

Smaak van Auto Glueberry OG

Auto Glueberry OG is een dame met een zeer sterk en pittig aroma. Haar geur doet je denken aan aarde en fruit met vleugjes van diesel en chemicaliën. Haar uitstekende aroma en voortreffelijke smaak zijn twee kenmerken waarom deze plant zo geliefd is bij de cannabis kweekgemeenschap.
Haar sterk geurende toppen zijn erg plakkerig en vol hars. Dit maakt deze soort zeer geschikt voor wie haar toppen wil gebruiken om concentraten te maken. De dikke laag trichomen en hars zorgt voor een geweldige opbrengst bij het maken van bijv. cannabis olie.

Effecten van Auto Glueberry OG

De toppen van deze Sativa-dominante hybride autoflower zorgen absoluut voor een krachtig effect. Ze geven een sterke high die lang kan aanhouden. Een kleine joint is vaak genoeg voor een high die 3 tot 4 uur blijft aanhouden. Als je meer rookt, zul je de ware kracht van deze soort zeker ontdekken. Wie ervaring heeft met deze dame zal je kunnen vertellen dat het ze je het begin een meer opbeurend gevoel geeft, maar na verloop van tijd zal haar high uitdeinen naar een meer bedwelmend effect. Ze smakt je op de bank voor een paar uurtjes of, je kunt haar uiteraard ook roken voor het slapen gaan.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Uplifting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Glueberry O.G.” te beoordelen