Auto Kerosene Krash

49.95179.95

Auto Kerosene Krash is één van de nieuwste generatie autoflowers die qua kracht zeker niet moet onderdoen voor traditionele cannabisvariëteiten.

Samen met haar zusters, Auto Skywalker Haze en Auto Cinderella Jack, luidt deze dame een nieuw tijdperk in voor cannabiskwekers die op zoek zijn naar een snelle oogst met hetzelfde complexe terpeenprofiel of cannabinoïdeniveaus.

Groeien van Auto Kerosene Krash

Net als onze andere zaden uit de USA-Special cannabiszadencollectie staat deze soort garant voor een hoge opbrengst in combinatie met de beste kwaliteit toppen die een extreem hoog THC-gehalte hebben. Auto Kerosene Krash is even gemakkelijk te kweken en eist geen speciale voedingsvereisten of speciale kweektechnieken voor goede resultaten. Het is een autoflower die een gemiddelde cyclus heeft van 12 weken, vanaf het zaadje tot oogst.
De planten tonen stevige sterke takken en zorgen ervoor dat ze perfect op natuurlijke wijze gekweekt kunnen worden. Ze is ook een geschikt voor een SOG-kweek. De meeste planten hebben een dikke centrale hoofdtop, omgeven door talrijke stevige zijbloemen.

Bloei periode van Auto Kerosene Krash

Auto Kerosene Krash heeft ongeveer 11 tot 12 weken nodig om van autoflowering cannabiszaad tot oogst uit te groeien wanneer ze binnen wordt gekweekt met 20 uur dagelijks licht. Uiteindelijk is dit een relatief snelle hybride die compacte toppen levert in gemiddeld 2,5 maand.
Ze kan ook worden gekweekt met een 18/6 of 24/0 lichtcyclus, maar dat raden we niet echt aan. De plant kan wat rust gebruiken om goed te groeien.
Auto Kerosene Krash is een autoflower die zowel binnen als buiten gekweekt kan worden. Al zal ze bij slecht weer meer vatbaar zijn voor schimmel en toprot. Het is daarom beter om deze soort alleen te kweken tijdens de 3 warmste zomermaanden. Woon je in een droog en zonnig klimaat, dan kun je zelfs 2 of 3 teeltcycli per seizoen bekomen. Zet je deze dame buiten dan heeft ze gemiddeld 12 tot 14 weken nodig om volledig rijp te zijn om geoogst te worden en heeft ze intussen een lengte van 50 tot 100cm bereikt.

Smaak van Auto Kerosene Krash

De meer chemische en gasachtige smaken van deze soort zijn werkelijk fantastisch om te ervaren. De toppen kunnen lichtjes je keel teisteren tijdens het roken. Het is een soort met een krachtig en pittig aroma van voornamelijk aardse, gasachtige en kruidige dennentonen. Het is een zeer uniek en complex profiel waarin ook meer chemische en houtachtige smaken en geuren naar voren kunnen komen.
De smaak van Auto Kerosene Krash is sterk en ook hier voeren de aardse, gasachtige en zure, chemische smaken de boventoon. Liefhebbers van diesel zullen zeker genieten van deze autoflower soort!

Effecten van Auto Kerosene Krash

Auto Kerosene Krash geeft een sterke high met zowel effecten op fysiek als mentaal vlak. De uitgebalanceerde high zorgt ervoor dat je voor een lange tijd behoorlijk stoned zult zijn. Het effect is een fijne combinatie van een ‘body stone’ en een ‘head-high’ die je heerlijke zal bedwelmen dat overgaat in ontspanning en rust. De wiettoppen van Auto Kerosene Krash zijn krachtig en zeker geschikt voor meer ervaren rokers. Met een gemiddeld THC-percentage van 20% is de potentie zeker aanwezig.

Extra informatie

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Ontspanning

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Kerosene Krash” te beoordelen