Auto Mazar

15.9559.95

Het is een fenomeen dat er hoe langer hoe meer telers zijn die kiezen voor Auto Mazar. De belangrijkste reden hiervoor is waarschijnlijk omdat deze plant in staat is om zonder al te veel moeite en kennis van het kwekersvakmanschap, zeer sterke cannabistoppen geproduceerd worden. Dit maakt het de ideale soort om kennis te maken met autoflowers en voor experts is het de perfecte soort om de grenzen te verleggen en tot het uiterste te gaan. Als je deze soort nog niet hebt geprobeerd is het nu de hoogste tijd.

Hoe groei je Auto Mazar

Kwekers die nieuw zijn in het vak, zullen prima opbrengsten kunnen halen, ook met weinig of geen ervaring in het kweken van autoflower soorten. Oude rotten in het vak zullen, onder goede omstandigheden, enkele honderden grammen per plant kunnen oogsten. Het huidige record voor één enkele Auto Mazar-plant is maar liefst 900 gr droge toppen. Maar, het is niet alleen voor de opbrengst dat veel klanten terugkomen, ook de kwaliteit van de toppen is ongezien.
Deze dame gedraagt zich zowel buiten als binnen goed en is één van onze meest gewaardeerde buitensoorten. Buiten neemt ze meer tijd om te groeien en vraagt om ongeveer 85 tot 100 dagen om volledig klaar te zijn, van zaad tot de oogst. Hiervoor heb je wel de 3 warmste zomermaanden nodig voor het beste resultaat. In West- en Noord-Europa plant men de zaailingen best vanaf midden/eind mei binnen en voorzie je een lichtschema van 20 tot 24 uur licht per etmaal.

Periode van bloeien Auto Mazar

Bij binnenkweek heeft de Auto Mazar een gemiddelde bloeitijd van om en bij de 10 weken. Gedurende deze tijd groeit ze uit tot een prachtige compacte wietplant met een klassieke kerstboom vorm en dikke compacte toppen. Buiten, in volle grond of grote potten, heeft Auto Mazar tussen de 10 en 14 weken nodig om volledig volwassen te worden. Al naargelang de weersomstandigheden zal de uiteindelijke tijd die de autoflower nodig heeft om uit te bloeien, verschillend zijn. Binnen heb je ze in 70 dagen rijp, buiten kweken doet ze er meestal iets langer ovr, vooral in gematigde en koudere klimaten. Het spreekt voor zich dat je de plantjes kweekt tijdens de zonnigste en warmste zomermaanden van het jaar voor de snelste en beste resultaten.

Smaak van Auto Mazar

Wat geuren en smaken betreft lijkt deze soort sterk op traditionele Afghaanse hasj met aardse en kruidige Kush tonen die vergezeld zijn van een meer fruitige citrusgeur met een sterk limoen/citroen aroma. De smaak is ongeveer dezelfde als de geur – aards, Kush en citroen. Een beetje pittig en soms een beetje dennenachtig, zoals bij een Haze-variëteit.

Effecten  van Auto Mazar

Auto Mazar en haar sterke Indica-genetica is geliefd om het sterke lichamelijke effect en de aangename high die ze geeft. De high komt opzetten in het hoofd, maar neemt dan een snelle bocht naar een meer lichamelijk effect dat tegelijkertijd ontspannend, stimulerend en opbeurend ervaren wordt. Als je de plant wat langer tijd geeft om te rijpen, krijgt ze meer amberkleurige trichomen die het “couch-lock”-effect versterken. Klanten die op zoek zijn naar een echte knock-out-wiet zullen deze eigenschap zeker weten te waarderen.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

20 – 50 g/plant

Opbrengst Buiten: No selection

30 – 80 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Energiek, Ontspanning, Opbeurend, Sterk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Mazar” te beoordelen