Auto Mimosa Punch

22.9579.95

Kwekers die op zoek zijn naar een autoflower van superieure kwaliteit, met een hoog THC gehalte en een echte ‘knock-out’ punch zullen heel tevreden zijn met deze dame. Ze is ook geschikt is voor zolderkweek, kastkweek of elke andere kweek waar hoogte de beperkende factor kan zijn.
Deze nieuweling is afkomstig van de prijswinnende genetica van de beroemde ‘Mimosa’, een kloon-only cut uit Noord-Amerika. Mimosa ontstond ​​door Clementine te kruisen met Purple Punch. Het team van veredelaars bij Dutch Passion heeft het resultaat gekruist met een autoflower Purple Punch.

Groei van de Auto Mimosa

Deze korte hybride autoflower is gemakkelijk te snoeien en wordt, afhankelijk van de potmaat, ongeveer 50 tot 90 cm hoog en geeft een goede opbrengst van ongeveer 55 gr. per plant. Deze dame doe je een plezier met potten van om en bij de 30 liter waarin je de helft kokosaarde kiepert en de rest een light mix potgrond. Ze zal je gul belonen indien je haar een lichtschema aanbiedt van 20/4 en een temperatuur tussen 20 en 24 graden Celsius. Binnenteelt zal tien tot twaalf weken vragen vooraleer de planten volwassen genoeg zijn om te oogsten. Staan je plantjes buiten, dan doen ze er iets langer over.

Periode voor de Auto Mimosa om te bloeien

Het THC gehalte, dat rond 17% ligt, wordt aangemaakt tijdens de bloeiperiode in de talrijke toppen die schitteren van de trichomen. Het CBD gehalte is 0,34% en maakt deze soort niet echt geschikt als medicinale cannabis. Deze dame groeit bossig met vele zijtakken waarop compacte vette toppen verschijnen.

Waar smaakt Auto Mimosa naar?

Aangename, fruitige tonen die subtiel vermengd zijn met dieseltonen zijn verantwoordelijk voor de heerlijke geur die uit de glinsterende toppen opstijgt als je ze beroert of rookt.
Het was verbazingwekkend om te lezen, toen de veredelaars van Dutch Passion de terpenenanalyse terugkregen van het labo, welke uitzonderlijk hoge percentages van de meest dominante terpenen aanwezig zijn in deze soort; bèta-myrceen, bèta-pineen, terpinoleen en bèta-caryofylleen. De hoogste niveaus in terpenen in een autoflower ooit gezien!

Effecten van Auto Mimosa Punch

Auto Mimosa Punch heeft, door haar hoge THC gehalte, de neiging om je een opbeurend maar tevens ontspannen gevoel te geven. Dit maakt haar de geschikte plant voor mensen die lijden aan slapeloosheid en/of angststoornissen en depressie. Wanneer je deze dame rookt, zorg er zeker voor dat je iets te knabbelen binnen handbereik hebt want de munchies kunnen zwaar toeslaan.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Mimosa Punch” te beoordelen