Auto Orange Bud

22.9579.95

Auto Orange Bud is een top autoflower soort met een zeer populair en geliefd aroma van citrusvruchten. Blowers die van sinaasappel-, mandarijn- of ‘Tangie’-soorten houden, moeten onze Auto Orange Bud zeker eens proeven. Deze autoflower die gebaseerd is op de klassieke Orange Bud, doet het echt niet slechter dan de doorgaans ‘sterkere’ fotoperiode planten. Heb je in in een pure sinaasappelervaring? Bestel dan nu je Auto Orange Bud zaden bij Holland’s High!

Hoe groei je Auto Orange Bud?

Auto Orange Bud is een stabiele autoflower die redelijk compact blijft en opgroeit met een mooie centrale hoofdtop omringd door vele grote zijbloemen. Haar Sativa oorspong heeft hier zeker mee te maken. Deze dame heeft echt een krachtige groei. De eerste 4-5 weken zal deze plant voornamelijk in de breedte uitgroeien maar, vanaf de 5e tot 6de week begint ze aan haar verticale groei en wordt haar Sativa achtergrond meteen duidelijk.
Zodra de bloei zichtbaar wordt en ze de hoogte in gaat wordt ze een bossige, compactere plant dan je zou denken van een Sativa-dominante soort.

Tijdens deze stretchfase wordt de afstand tussen de internoden groter en krijgt ze iets dunnere en slankere bladeren. Door deze structuur is ze een perfecte autoflower om natuurlijk te kweken zonder enige kweektechniek.

Hoelang moet Auto Orange Bud erover doen om te bloeien?

Bij binnenteelt heeft de Auto Orange Bud gemiddeld 11 weken nodig voor ze geoogste kan worden. Sommige fenotypes doen er ongeveer een week langer over. Deze dame zal dankbaar reageren wanneer je haar, vanaf het ontkiemen, minstens 20 uur licht per dag gunt. Tijdens deze extra week, groeit ze meer amberkleurige trichomen die een nog sterkere, verdovende high geven. Wat de opbrengst betreft mag je je verwachten aan ongeveer 400 tot 500 gr/m².
Indien je buiten teelt zal het rijpingsproces van de Auto Orange Bud ongeveer 12 tot 15 weken in beslag nemen. Indien de omstandigheden gunstig zijn kan het sneller dus hou deze dame goed in de gaten. Ideale weersomstandigheden zorgen voor de meest compacte en witste toppen. Ze staat daarom het liefst op een zonnig plekje en houdt echt niet van natte voeten.
Buiten geeft de plant je ongeveer dezelfde oogst als binnen, maar dan wel onder ideale weersomstandigheden tijdens de heetste zomermaanden. Oogsten van rond de 100gr per plant zijn zeker geen uitzondering.

Waar smaakt Auto Orange Bud cannabis naar?

Auto Orange Bud is een krachtige autoflower met een uniek en zeer fruitig terpeenprofiel. Na zorgvuldig mixen, over verschillende generaties heen, werd het oorspronkelijke karakter van onze originele Orange Bud-variëteit bewaard gebleven. Een duidelijk te herkennen en doordringend aroma van citrusvruchten als sinaasappel, mandarijn en citroen en een zoete ondertoo zal je aangenaam verrassen.
Licht pittig, scherp en zeer plakkerig zijn en lust voor echte cannabiskenners.

Effecten van de Auto Orange Bud

Deze dame geeft je een sterke krachtige high die een meer ‘hybride’ effect laat zien en dat betekent dat het een combinatie is van zowel een mentale als fysieke high. Door haar Sativa-dominante geaardheid zal je in het begin een euforische en opbeurende high gewaarworden. Rook je meer en vordert de high, zal hij zwaarder en lichamelijker aanvoelen. Het euforische gevoel geeft je ook een krachtig, ontspannen lichamelijk effect.

Extra informatie

THC: No selection

19%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

400-500 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 150g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Euforisch, Lichamelijke Ontspanning, Opbeurend

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Orange Bud” te beoordelen