Auto Power Plant

12.9549.95

Deze variëteit zal telers, voor wie zware opbrengsten en de hoogste kwaliteit belangrijk zijn, zeker interesseren. De toppen van deze Auto Power Plant groeien uit tot echte monsterbloemen die ook nog eens super vast en zwaar worden omdat de afstand tussen de noden, zeer klein is.
De bloemen barsten echt van de trichomen! De gedroogde bloemen smaken ontzettend lekker en de eerste hijs van je joint of vaporizer katapulteert je meteen terug naar het tijdperk waar het allemaal begon.

Hoe groei je Auto Power Plant

Deze autoflowering versie van Power Plant is ook zeer geschikt voor buitenkweek op plaatsen waar fotoperiode cannabisplanten te weinig zonlicht en warmte krijgen om op tijd geoogst te kunnen worden. Daarom is het heel belangrijk dat je kiest voor de zonnigste en warmste zomermaanden. Deze dame heeft slechts 12 weken nodig om uit te groeien tot een grote XXL autoflower. De lange stevige knoppen hebben dezelfde Power Plant-kracht als hun voorouders uit de jaren 90.
Buiten, wanneer de weergoden je niet zo goed gezind zijn, kan het ongeveer 2-3 weken langer duren voordat ze klaar is voor de oogst. Auto Power Plant is een krachtige plant die groter wordt dan de meeste autoflowers.

Bloei van Auto Power Plant

Bij buitenteelt geldt een gemiddelde tijd van 13-14 weken vanaf het wietzaadje tot de oogst. De planten worden gemiddeld tussen de 75 en 125cm hoog maar sommigen zullen zelfs nog worden, vooral als ze op natuurlijke wijze mogen groeien.
Binnen, onder de juiste omstandigheden geteeld, zal ze je 500 tot 600g gram per m² schenken. Experten verkrijgen vaak opbrengsten van meer dan 600 per m² mogelijk. Een solitaire plant die gekweekt wordt op watercultuur en belicht wordt met krachtige LED-lampen zal zelfs meer dan een halve kg droge toppen produceren!
Buiten zal ze ook voor een goede oogst zorgen waarbij gemiddeld tussen de 25 en 250g per plant geknipt kan worden. Dit hangt uiteraard sterk af van het klimaat en hoeveel zonuren ze per dag krijgt.

Smaak van Auto Power Plant cannabis

Auto Power Plant heeft een tamelijk pittig aroma dat vooral aardse, kruidige tonen laat proeven en een vleugje wilde bloemen. Deze geur wordt aangevuld met subtiele zoete en fruitige terpenen die de rijpe bloemen zeer aantrekkelijk maken om te roken. Sommige smaakpapillen zullen ook de geur van vanille en lila ontdekken. Deze dame heeft met andere woorden, een complex en gelaagd terpeenprofiel.

De smaken en geuren doen heel ‘old-school’ aan en zal je herinneren aan de originele fotoperiode Power Plant.

Effecten van Auto Power Plant cannabis

Auto Power Plant heeft meer Sativa dan Indica genen en dit zorgt ervoor dat de high ook duidelijke Sativa kenmerken toont. Je krijgt echt goede zin van deze dame en je wordt erg energiek. De high in je hoofd veel sterker dan wat je fysiek gewaar zult worden. Vertoefde je nog nooit in een ongekende staat van euforie? Dan is de Auto Power Plant een soort die je echt moet proberen.

Ze verscherpt je focus zodat je taken veel sneller kunt afhandelen dan anders maar wel met een innerlijke rust.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

25 – 250 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Energiek, Opbeurend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Power Plant” te beoordelen