Auto Skywalker Haze

12.9549.95

Auto Skywalker Haze is hét schoolvoorbeeld dat autoflowers op geen enkele manier moeten onderdoen voor hun fotoperiode ouders. Met haar, hou je vast, THC percentage van niet minder dan 26,2% heeft deze soort één van de sterkste autoflowergenetica van de hele wereld!
Deze Dutch Passion autoflower is echt een geweldige dame om te roken. Ze heeft een ontzettend sterk effect en ziet er tevens ook fantastisch uit als plant. Bestel nu je zaden en je zult zien dat we gelijk hebben!

Groei de Auto Skywalker Haze

Net als alle Sativa dominante wietplanten is deze dame een echte ‘zonneklopper’, ze voelt zich helemaal happy als ze heel veel licht krijgt. Je verkrijgt de beste oogst als je ze binnen onder krachtige lampen kweekt of buiten in een zonnig en droog klimaat. Haar takken zijn sterk genoeg om zware oogsten te dragen maar aan het eind van de bloeifase, als de toppen zwaar en vet worden, kan ze wel enige ondersteuning gebruiken. Ze laat zich graag lenen voor SOG en SCROG kweektechnieken.
Je laat haar best ontkiemen in de pot waar ze uiteindelijk in terecht zou komen, vooral als je werkt met een beperkt aantal planten per m².

Bloeitijd Auto Skywalker Haze

Auto Skywalker Haze is volledig volwassen en klaar voor de oogst na 12 weken groeien en bloeien. We hebben ook twee fenotypes van Auto Skywalker Haze een langere tijd nodig hebben, en oogstklaar zijn in 13 tot 14 weken. Je gaat merken dat de toppen tijdens de laatste weken een stuk dikker en zwaarder worden. Tijdens die weken neemt de potentie meer en meer toe. Bij buitenteelt zal Auto Skywalker Haze er gemiddeld 12 tot 15 weken over doen om volledig rijp te worden. Solitaire planten leveren gemiddeld tussen de 50-100g per plant. Groeien ze in optimale omstandigheden, zal het gewicht nog hoger gaan. Bij binnenkweek zal Auto Skywalker Haze je ook heel gul belonen met prachtige bloemen.
Binnen ga je 450 tot 600 gr/m² kunnen oogsten.

Smaak van Auto Skywalker Haze

Het aroma van deze soort is zeer scherp en fruitig! De ongelooflijk compacte plakkerige toppen ruiken sterke naar citrusfruit, maar met een zoete, waas.

De combinatie van al deze terpenen, samen met het pittigere, kruidige haze-karakter is een echte weldaad voor kenners. De toppen zitten helemaal onder de trichomen en hebben bovendien een hoog cannabinoïdeprofiel die een ware smaakexplosie veroorzaken.

Effect van Auto Skywalker Haze

Auto Skywalker Haze geeft een krachtige high in het hoofd met een lichamelijke stone die hard binnenkomen en in het begin overweldigend kunnen zijn. Na verloop van tijd wordt dit gevoel milder en kan enkele uren blijven hangen. De toepasselijke trefwoorden zijn: opbeurend, energiek, sociaal en ontspannend. Het is de perfecte strain voor wie op zoek is naar iets sterks om een tijdje in hogere sferen te zijn. Deze dame is het perfecte gezelschap om te delen met vrienden die een sterke en fantastiche wietsoort als deze weten te waarderen, net als jij!

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 100 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Energiek, Sociaal, Uplifting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Skywalker Haze” te beoordelen