Auto Think Big

15.9559.95

Auto Think Big is één van de meest stabiele autoflowers in de Dutch Passion collectie. Deze dame is een consistent product met een voorspelbare groei. Ze is ideaal voor thuiskwekers maar ook voor professionals die op zoek zijn naar een grote oogst van een compacte plant die zeer goed te beheersen is. Gaat je voorkeur uit naar opbrengsten die zonder probleem tussen de 1 à 2gr/watt kunnen opleveren, dan is dit de meest geschikte soort voor jou.

Het groeien van de Auto Think Big

Deze autoflower is compact en bossig met dikke, zeer stevige takken en lager blijft dan één meter ook al zijn er uitzonderingen die deze regel ontkrachten. Meestal zal de plant tussen de 50-75 cm halen. De talrijke toppen die soms zo groot en breed zijn als je been zijn echt gigantisch!
Ze is geschikt voor vrijwel elke kweektechniek maar doet het ook goed op de natuurlijke manier. Echter, in een SOG-opstelling zal ze echt volledig tot haar recht komen en de grootste oogst opleveren. Wil je echt knallen met je oogst, kweek haar dan in een hydro-opstelling met zeer krachtige LED-lampen in een SOG. Door de korte internode-afstand groeien de toppen helemaal naar elkaar toe. Laat deze dame goed rijpen, minstens 13 tot 14 weken, en je gaat zien dat toppen dan redelijk stevig van structuur worden.

Bloei tijd van de Auto Think Big

Bij binnenteelt zal een schema van 20/4 licht of, zoals sommige telers doen, een 24/0 schema hele goede resultaten geven.
Buiten kan kunnen 1 tot 2 weken meer nodig zijn om te rijpen. De dikke, volle toppen houden niet van vocht en kunnen bij minder weer in de problemen komen. Tegen het einde van de bloei is enige ondersteuning van de zwaarste bloemen een goed idee.

Smaak van de Auto Think Big

Auto Think Big is ontstaan ​​uit onze wereldberoemde Auto Think Different en is wat betreft terpenen niet veel verschillend. Hoewel sommige Auto Think Big-fenotypes meestal iets anders ruiken en proeven dan haar ouders. Je zult een fruitig, citrus-dominant aroma opmerken met hoofdzakelijk bloemige en zoete ondertonen.
Sommigen ruiken ook een beetje romig en dennenachtig maar haar smaak neigt vooral naar citrus, limoen en wierook.

Effecten van de Auto Think Big

Auto Think Big heeft met haar 14% aan THC een sterk en langdurig effect. De harsachtige en plakkerige toppen zorgen voor een sterk verdovend gevoel en lijkt op een krachtige ‘opbeurende’ Sativa high.
In het begin zul je je energiek, creatief en sociaal voelen. Je zult zin krijgen om dingen te gaan doen of creatief bezig te zijn. Rook je meer, dan geeft ze je een krachtig ontspannend effect, wat je zal doen snakken naar rust en kalmte. Niet in de zin dat ze je op de bank gekluisterd zal houden, dat niet. Ze is best te roken overdag of in de vroege avond.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa 75% Indica 25%

Effect: No selection

Creatief, Energie, Sociaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Think Big” te beoordelen