Auto Think Different

15.9559.95

Deze zaden met een THC-gehalte dat schommelt tussen 15 en 20% zijn een goed alternatief voor de traditionele variëteiten. De opbrengst, net als de kwaliteit, zullen een even hoog niveau halen dan dat je gewend bent van goede fotoperiode wietplanten. Auto Think Different is een echte aanrader!

Het groeein van de Auto Think Different

Think Different is een dame die om en bij 1 meter hoog wordt en, verzorg je haar goed, kan ze zelfs nog groter worden. Over het algemeen raden we de SCROG kweekmethode niet aan voor autoflowers, maar Think Different heeft meer potentie en groeikracht dan andere autoflowers en kan door deze techniek, meer de 500g/m² geven. Zeker als je ook krachtige lampen gebruikt. Of je nu aarde of kokos gebruikt, of je nu binnen, buiten of in een kas kweekt, Think Different zal je altijd behagen. Ben je een leek in het vak, kun je met gemak een oogst van ongeveer 100g droge toppen per plant wegknippen. Ervaren kwekers halen zonder moeite enkele honderden grammen per plant. Gebruik je de juiste kweektechnieken dan kan Think Different uitgroeien tot een autoflower van gigantische proporties. Binnen heb je algauw een oogst van meer dan 500gr/m², vooral in optimale omstandigheden.

Hoelang duurt het voor de Auto Think Different om te groeien?

Think Different is een echte slokkop als het gaat om licht. Je kunt ze het beste kweken met de meest efficiënte (LED) kweeklampen zodat ze haar volledige potentieel kan bereiken. Met ongeveer 11 weken van zaadje tot oogst, is ze best een snelle dame. Een 20/4 verlichtingsschema gedurende de hele groeicyclus is aan te raden ook al zijn er kwekers die mooie resultaten behalen met een 24/0 lichtschema. Binnen in een beschermde kweekruimte gedijt ze goed in zowel aarde als hydrocultuur. Een combinatie van de twee garandeert een zeer hoge opbrengst. Maar ook in gewone potten met aarde of kokosvezel doet ze het fantastisch goed. Probeer eens te kweken in een airpot van 20 tot 25 liter, met een mix van kokosvezel, aarde en biologische voeding.

Smaak van Auto Think Different

Think Different heeft AK420 genetica en daardoor een lekker fris en fruitig smaakprofiel. De toppen ruiken niet zo doordringend als een pure Kush of pure Haze, maar de geur is heel subtiel en evenwichtig. Je zal een lekker fruitig aroma met tonen van citrusfruit, munt, dennen en zoetigheid ervaren die heerlijk is om te roken of te vapen.

Effecten van Auto Think Different

Think Different levert een krachtig effect die een aangename up-high heeft. Deze dame zorgt meestal voor een meer energieke en sociale high, waardoor je haar heel goed overdag kunt roken. Maar hou er wel rekening mee dat, als je wat teveel rookt, zal de high veranderen in een stoned gevoel dat wel eens lange tijd zou kunnen blijven hangen. De energetische high verandert een fysieke high die je het liefst op de bank gooit of je zelfs je bed in jaagt.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

50 – 250 g/plant

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 60% Indica 20% Ruderalis 20%

Effect: No selection

Energiek, Sociaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Think Different” te beoordelen