Auto Trichome & Cream

22.9579.95

De veredelaars bij Dutch Passion hadden het goed gezien, ze kruisten één van de elite soorten, Cookies & Cream met een andere soort die de meest ijzige bloemen voortbrengt et voilà, Auto Trichome & Cream werd een feit! Het is een fantastische wiet geworden met bladeren die glanzen van gezondheid en toppen met een ongekende hoeveelheid aan trichomen. Sterker nog; dit is één van de autoflowers met de meeste trichomen die de cannabismarkt rijk is.

Groei van Auto Trichones & Cream

Auto Trichomes & Cream is een zeer gewaardeerd lid van de USA Special-cannabiszadencollectie. Om uit te groeien tot een volwassen oogstbare plant, heeft deze dame ongeveer 10 tot 12 weken nodig. Potten van minstens 22 liter en liever nog groter zijn geen luxe voor deze dame. Ze zal zich prima voelen als ze met haar voetjes in Pro Light-mix van de helft kokos en de andere helft goede teelaarde zit. Zet er nog een lichtschema op van 20/4 en een temperatuur tussen 20 en 26° C en je gaat zien wat een ongelooflijk potentieel deze dame heeft.

Bloei van Auto Trichomes & Cream

Deze soort heet niet voor niets Auto Trichome & Cream. Ze is de ideale soort voor telers die bezeten zijn door het kweken van deze heilzame plant en graag met een vergrootglas elke ontwikkeling volgen. Op visueel vlak is ze echt een beauty met haar dichte trichomen bedekking.
Kweek je onder 200W Led licht met een 20/4 schema, dan kun je je verwachten aan een opbrengst van gedroogde bloemen van zo’n 75 gram per plant. Dit is niet slecht voor een autoflower maar als je daarnaast naar kwaliteit en smaak kijkt, is dit een echte topper. De bloemknoppen die 17% THC bevatten, zijn talrijk en stevig. De overvloedige harsproductie maakt deze soort prima geschikt voor het bereiden van extracten als dry zift, rosin, ice-o-lator hasj enzovoort.

Smaak

Auto Trichome & Cream is een plant die in volle kracht groeit en middelgrote tot grote bloemen opbrengt. Ze geven tijdens het groeien een fruitige geur af en het deegachtige en romige gedeelte komt vooral naar boven als de toppen goed gedroogd en uitgehard zijn. Je mag je verwachten aan zachte en zoete smaken die zachtjes je tong strelen bij het uitademen, zowel bij vapen als bij een klassieke joint. Als je goed luistert hoor je zelfs sissende geluiden wanneer je hem rookt.

Effecten

Het effect van Auto Trichome & Cream zul je zowel cerebraal als fysiek ervaren. Ze is stimulerend en zorgt tegelijkertijd voor een volledige ontspanning van je lichaam En ook al is de rook is zacht en kalmerend, toch is hij ook heel krachtig en zal je waarschijnlijk de hele avond haar invloed voelen.
Het is een rasechte feel-good soort met zalig effecten waar je vrolijk van wordt en alle stress totaal vernietigt. Ze heeft nog genoeg indica in zich om een ​​al je pijnlijke spieren te verlichten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Ontspanning, Stimulation

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Trichome & Cream” te beoordelen