Blue Auto Mazar

15.9559.95

Op zoek naar een makkelijk te kweken plant die ook nog een hoge opbrengst geeft? Dan heb je haar met Blue Auto Mazar gevonden! Sommige zweren bij deze soort en zijn ervan overtuigd dat dit de beste Dutch Passion autoflower soort in heel het assortiment. Naast het voordeel van makkelijk kweken heeft ze ook nog eens een zeer hoog potentieel en een voortreffelijk terpeenprofiel. Genoeg redenen om vandaag deze zaadjes te bestellen bij Hollands High!

Hoe groei je Blue Auto Mazar

Deze dame leent zich ook uitstekend om op natuurlijke wijze te kweken. Ben je al lang geen leek meer in het ‘vak’ en gebruik je liever zoals LST, bending, supercropping, topping, fimming, scrogging of sogging, dan is dat zeker ok. Deze dames laten zich door niets of niemand beperken!
In 10 tot 11 weken is deze soort klaar om te oogsten, gerekend vanaf het ontkiemen van het zaadje. De eerste 3 tot 5 weken zal het plantje zich vooral focussen op groeien. Dit wil niet zeggen dat ze stopt met groeien eens de bloei begint. Vanaf deze fase krijgt ze zelfs nog een echte groeischeut. Bij 6 tot 7 weken stopt het groeien en spendeert ze al haar energie naar het ontwikkelen van de talrijke bloemtoppen.

Hoelang duurt het voor de Blue Auto Mazar om te bloeien

Kweek je Blue Auto Mazar buiten, dan zal ze tussen 90 en 100 dagen de tijd nemen om volwassen te worden en zal dan zo’n 100 gram per plant opbrengen. Weet wel dat slecht weer heel het groei- en bloeiproces kan vertragen. Daarom doe je er goed aan om haar tijdens de warmste 3 zomermaanden buiten te zetten.
Een beschut plekje waar ze zo weinig mogelijk last hebben van regen is geen luxe. Omdat haar toppen zeer compact zijn, moeten ze beschermd worden tegen toprot. Haar fenotype zorgt ervoor dat ze gedurende de late fase van haar bloei felrode, paarse en donkere tinten laat zien op de bladeren en bloemen.
Je kunt rekenen op 50 tot 100 gram per plant en meer ervaren kwekers halen zelfs vaak een paar honderd gram. Voor de meest riante oogst kun je ze kweken op hydrocultuur waarbij je goede LED-verlichting gebruikt. Het is niet weinig waarschijnlijk dat je dan 450 tot 500 gr/m² kunt oogsten.

Smaak van Blue Auto Mazar

Met de genen die ze meekreeg van haar ouders, Blueberry en Mazar is dit een smakelijke soort geworden. De glinsterende toppen ruiken naar een mengeling van zowel de originele Mazar als van Blueberry. Een subliem aroma van aarde en bosbessen overheerst de subtiele tinten van wilde kruiden en dennen.

Effecten van Blue Auto Mazar

De effecten van de Blue Auto Mazar® zijn sterk, maken je vrolijk en ontspannen je hele lichaam met een comfortabele, zeer behaaglijke high. Omdat deze dame overwegend Indica-genetica in zich heeft, zal het effect meer gericht zijn op het lichaam.
Op de achtergrond zul je wel een mentaal aspect ervaren dat je een licht euforisch en opbeurend gevoel geeft. Wacht je even dan ga je ondervinden dat de high overgaat in een sterke Indica ‘body stone’.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

30 – 60 g/plant

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 175 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blue Auto Mazar” te beoordelen