Blueberry – Regular

69.95

De wereldberoemde Blueberry die reeds jaren beroemd en geliefd is om haar krachtige Indica-effecten heeft ook een ‘regular’ zusje. Deze soort is een bijna unieke tweelingzus met dàt verschil dat de regular zaden niet gefeminiseerd zijn. Verder zijn alle kenmerken precies dezelfde en is de soort van gelijke kwaliteit met dezelfde opbrengst, dezelfde verzorging enz.

Groei van Blueberry

Blueberry geeft een oogst die groter is dan het gemiddelde met compacte toppen, vol hars van ongeveer 350 en 450 gram per m². THC-waarden van rond de 20% zijn niet ongebruikelijk. Na 8 tot 9 weken is deze dame volwassen en intussen bereikte ze een hoogte van 2,5 tot 3 meter en heeft ze grote waaierbladeren gevormd die dienst doen als zonnepanelen.
Voor beginners is Blueberry wellicht niet de gemakkelijkste soort maar voor ervaren kwekers zal ze gul zijn met haar overvloedige oogst van één van de beste originele cannabissoortenn. Ze leent zich voor zowel binnen- als buitenkweek.

Bloeitijd van Blueberry

Ideaal voor Blueberry is een voorgroei periode van ongeveer 4 tot 6 weken. Heb je maar enkele plantjes per m², dan is het raadzaam om ze ongeveer 6 weken te laten groeien. Heb je meer planten per m² dan hebben ze aan 4 weken genoeg. Haar Indica genen zorgen ervoor dat ze nog steeds zal groeien tijdens haar bloeitijd. Buiten gekweekt zal Blueberry, bij optimale omstandigheden, groot uitgroeien. Het ideale weer is mild tot gematigd en veel zon. Een lekker briesje verkleint de kans dat de toppen gaan schimmelen of rotten. Ervaren buiten kwekers oogstten in het verleden meer dan 2 kg per plant.
Bloeien doet deze dame ongeveer 8 tot 9 weken wat maakt dat het ongeveer 12 tot 15 weken duurt voor je plant volwassen is, vanaf het kiemen.

Smaak van Blueberry

Blueberry heeft één van de meest fruitige smaken die net lijken op verse bosbessen. Blueberry roken is net hetzelfde als snoepen, de smaak is heel verslavend en je wordt er helemaal vrolijk van! Het mag je niet verbazen dat de genetica van deze fenomenale aan de basis ligt van de meest populaire hedendaagse cannabissoorten.

Effecten van Blueberry

Ondanks het feit dat Blueberry Indica dominant is, zal haar high je niet slaperig maken. Ze heeft genoeg Sativa-genen om je high helder en euforisch te maken. Door haar perfect uitgebalanceerde high, is ze geschikt om zowel in de ochtend als overdag te gebruiken. Ze zal je niet knock-out slaan maar verwennen met een enorm plezierig feel-good lichaamseffect en een voortdurende glimlach op je gezicht. Met een THC-gehalte van 20% is dit ook niet verwonderlijk.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

550 – 600 g/plant

Effect: No selection

Blij, Euforisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blueberry – Regular” te beoordelen