Californian Orange

15.9574.95

Californian Orange heeft terpenenprofiel dat zeer fruitig is en waarin citrus-domineert. Dutch Passion’s Californian Orange behoort tot de ‘Orange’ soorten die zeer geliefd zijn en deze gestabiliseerde variëteit heeft een gemiddeld THC-gehalte en een intens, maar ontspannend effect. Haar overvloedig met hars bedekte toppen zijn populair bij bereiders van cannabisconcentraten. Deze dame staat garant voor een unieke, Californian dreaming cannabiservaring!

Hoe groei je Californian Orange

Haar vrij compacte bloemen zullen behoorlijk wat gewicht op de weegschaal leggen. Ze is niet de plant met de meeste takken maar heeft meer het uiterlijke van een mooie compacte boom.
De opbrengst van Californian Orange is gemiddeld tot groot en geeft, na 9 tot 10 weken, zo’n 400 tot 450 gr per m² bij binnenteelt. Zet je ze buiten in grote potten of volle grond en, kunnen ze lang genieten van de zon, dan haal je rond de 250 tot 500 gr per plant.
Deze soort leent zich graag om te kweken met hydrocultuur of de SOG-techniek. Ze zal een dikke hoofdtop krijgen, maar als struik zal ze je ook belonen met meerdere toppen.

Bloei van Californian Orange

Deze soort zal tijdens de bloeifase ongeveer 2 tot maximaal 3 weken doorgroeien. Wil je liever een plant die laag blijft doe je er goed aan om haar in deze periode te manipuleren.
Eens de bloeifase is ingezet kun je de hoogste takken buigen of supercroppen want dit remt de groei af. Deze dame is minder geschikt om buiten te kweken in een gematigd klimaat. Enkel als het lange tijd droog is en de planten overvloedig van zon kunnen genieten zou het wel kunnen lukken want deze dame is een rasechte zonneklopper.

Smaak van Californian Orange

Californian Orange is niet de krachtigste soort als het op THC-gehalte gaat en scoort hier gemiddeld tot hoog, maar het is er wel eentje met een zeer krachtig en pittig terpenenprofiel.
Haar geur komt zachtjes aanzetten tijdens de bloei en zal heerlijke frisse citrusgeuren afgeven die wat zurig zal zijn met voornamelijk citrus/limoen in de hoofdrol. De echte smaak van sinaasappel en mandarijn die subtiel gemengd is met wat aarde/skunk maakt deze dame tot een zeer smakelijke old-school USA soort.

Effecten van Californian Orange

Deze variëteit zeer geliefd omwille van haar sterke heldere ‘up’ high die voor sfeer en gezelligheid zorgt. Rook je er meer van dan wordt de high zwaarder en meer lichamelijk en blijft lange tijd aanhouden. Op een feestje of overdag is deze soort heel geschikt. Ze gaat je niet op de bank duwen maar hoe meer je er van rookt, hoe rustiger je wordt en hoe meer de fysieke effecten zich zullen vertonen. Slaperig of lui word je er niet van, ze kan wel je gedachten beïnvloeden en versnellen. Je zou kunnen stellen dat deze soort ervoor zorgt dat je ontspant, je gelukkig en ontstresst bent en je energieniveau een flinke boost krijgt.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

17%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 400 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

450 – 500 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Californian Orange” te beoordelen