Critical Orange Punch

8.9539.95

Critical Orange Punch is een robuuste en sterke dame. Ze heeft toppen die uitermate fruitig en plakkerig zijn en een sterke geur afgeven. Laat je haar groeien in koude temperaturen, dan zal ze met trots har prachtige donkere, soms paarse tinten op de bladeren tonen. Dit maakt van deze dame een lust voor het oog. Bestel je zaden nu bij Hollands High en geniet van deze schoonheid in al haar facetten.

Hoe groei je Critical Orange Punch

Critical Orange Punch kan in korte tijd een hoge oogst opleveren. De planten met het meest hybride uiterlijke, zullen de hoogste opbrengst geven met grote zware toppen. Deze zijn gemiddeld 500 tot 600g/m2 en ben je geen leek meer, dan is 600g/m² niet uitgesloten maar dan is er wel toewijding nodig.
Buiten gekweekt is deze dame ook heel gul en schenkt ze je wellicht 1 tot wel 2 kg per plant. Hiervoor heeft ze voldoende grond van goede kwaliteit en dagelijks voldoende zon nodig. Het wordt een ronde bossige plant die wellicht een hoogte bereikt van 2,5 tot 3 m en waarschijnlijk even breed. Zelfs in kleinere potten kan ze nog honderden grammen per plant opleveren indien je een goede nazomer hebt.

Bloei van Critical Orange Punch

Critical Orange Punch is, voor een hybride soort, een snelle bloeier want haar bloeifase duurt ongeveer slechts 8 weken. Uiteraard zal dit verschillen per fenotype en de ene kan een week sneller of langzamer zijn dan de andere.

Tijdens haar bloeifase zal deze dame nog ongeveer 2 tot 3 weken blijven groeien en de grootste groeischeut zal ze krijgen in de eerste week van een 12/12 lichtschema. Vanaf week 2 ga je merken dat de knoppen verschijnen en reeds na 3 tot 4 weken zitten de planten bedolven onder de witte bloemharen en kan het groeien van de toppen eindelijk beginnen!

Smaak van Critical Orange Punch

Vanwege haar uitgebreide genetische afkomst heeft Critical Orange Punch een zeer complex terpenenprofiel. Ze is een explosie van heerlijke, tropisch ruikende citrusachtige terpenen. Sinaasappel, mandarijn en citroen zijn de 3 geuren en smaken die haar tot een echte fruitbom maken. Je zult een heerlijk frisse, fruitige en vaak romige smaak proeven waar je vrolijk van wordt.
Sommige fenotypen zullen Kush-erfenis van deze soort naar boven laten komen wat maakt dat je meer bessen- en aardse smaken zult proeven, zowel bij het inhaleren als bij het uitademen.

Effecten van Critical Orange Punch

Het mag je niet verbazen dat je van deze soort een blij, energiek en ontspannen gevoel zult ervaren. De meer naar Sativa neigende fenotypes geven een bijzonder euforische en opbeurende high. Critical Orange Punch kun je makkelijk overdag roken omwille het hybride effect van de high. Een sterke “body stone” is niet uitgesloten maar dan bij de meer Indica dominante fenotypes die in vele gevallen wat aardser, hasjachtiger en iets minder fruitig ruiken en proeven.

Extra informatie

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Droge mond, Ontspanning, Uplifting

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Critical Orange Punch” te beoordelen