Desfran

15.9574.95

Desfrán is een unieke cannabisplant tussen de fotoperiode soorten. In tegenstelling tot andere hybride planten met een Sativa-dominantie, is Desfrán oogstklaar in een relatief korte tijd, en heeft een bloeitijd nodig van maximaal 12 weken. Ze is één van de beste wietsoorten die Alberto van Dutch Passion ooit is tegengekomen en we zijn er van overtuigd dat ook jij van haar zult houden!

Groeien Desfrán

Desfrán krijgt niet zomaar een XXL-markering maar heeft dit te danken aan haar snelle groei en haar ontelbare knoppen. In een SCROG opstelling zal ze in korte tijd de hele kamer innemen! Binnen in een beschermde kweekruimte levert ze gemiddeld rond de 500 tot 600g/m².

Ervaren kwekers kunnen echter opbrengsten van zo’n 750 g/m² oogsten, ook al is deze dame niet echt makkelijk te kweken, zoals elke Pure Sativa soort. Je hebt best enige kweekkennis over het kweken van cannabis voor je er de beste resultaten mee kunt behalen. Beginnende kwekers zullen zeker tevreden zijn met hun oogst, maar verwacht geen topopbrengst als je nog nooit een klassieke Sativa hebt gekweekt.

Bloei van Desfrán

Gemiddeld duurt de bloeitijd van Desfrán ongeveer 9 tot 12 weken. De snellere dames onder hen doen er ongeveer 9 weken over en de langzaamste zo’n 12 weken. Door haar snelle groei, ook tijdens de bloeifase, worden de planten behoorlijk groot en zullen rond anderhalve à 2 m hoog worden.
Desfrán kan ongeveer 3-5 weken blijven doorgroeien, zelfs nadat een 12/12 lichtschema werd ingesteld. Deze dame leent zich uitstekend voor een SCROG opstelling maar je kunt haar ook in een vroeg stadium toppen of haar groei een beetje inperken door bending, snapping of supercropping.
Omwille van haar lange bloeiperiode is ze niet echt geschikt voor buitenkweek bij gematigde temperaturen.

Smaak van Desfrán

Desfrán is een krachtige Sativa die een uniek aroma en smaken heeft. Haar fruitige maar toch zoete smaak heb je wellicht nog nooit eerder geproefd. De geur van Desfrán laat je denken aan peren en groene appels en ga je je kweekruimte in, waan je je echt in een fruitboomgaard.
Sommige fenotypes zullen dan weer meer naar tropisch fruit ruiken zoals ananas en meloen. Smaken als caramel en honing zorgen ervoor dat je er niet van af kunt blijven!

Effecten van Desfrán

Desfrán is een THC-rijke soort met een relatief hoog THC-gehalte van rond de 20%. De high van deze soort is een zeer heldere high die je vrolijk maakt en energie geeft terwijl je heel alert blijft.
Oogst je haar iets te vroeg, dan kan deze wiet je een zeer cerebrale en psychedelische high bezorgen. Oogst je haar laat, dan zal de smaak zoeter zijn en de high overweldigend. Gebruik je dan ook nog iets teveel, dan is het niet onwaarschijnlijk dat het effect wat ’trippy & opgejaagd’ kan zijn, maar dit blijft niet echt lang duren.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Creatief, Energiek, Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Desfran” te beoordelen