Mazar – Regular

69.95

Mazar Regular is de niet gefeminiseerde versie van Mazar, die reeds tientallen jaren in ons gamma zit en intussen een echte legende werd. Haar typische Indica-hybride eigenschappen zijn dezelfde als haar gefeminiseerde versie met zeer witte compacte toppen die een doordringende hasjgeur hebben. Alle fenotypes zijn gemakkelijk te groeien herken je aan haar grote, volle toppen die volledig bedekt zijn met een stevige harslaag.
Deze klassieker is ook meervoudig prijswinnaar en zeker een aanrader!

Hoe groei je Mazar cannabis zaad?

Deze grote dame zal je verrassen met een oogst van ongeveer 400 à 500 gr/m². Heb je meer ervaring in het telen van cannabis, dan kan het gewicht zelfs nog oplopen. Al naar gelang het fenotype zal je plant een korte, compacte structuur hebben of een iets meer open hybride structuur.
De Indica dominante planten, die meestal compact zijn, zijn perfect voor een SOG opstelling. Door de dikke takken die de zware bloemtoppen kunnen dragen en de snelle bloeifase zul je heel tevreden zijn met de opbrengst. Planten met een hybride structuur bevatten wat meer Skunk genetica en zijn perfect in een SCROG te kweken om de opbrengst te verhogen.

Hoelang duurt het voor Mazar cannabis zaad om te bloeien?

Op enkele fenotypes na bloeit Mazar gemiddeld zo’n 8 weken. Anderen kunnen er 9 tot 10 weken over doen. Wanneer je de groeicyclus op 12/12 zet, ga je zien dat ze 2 tot 3 weken gaat groeien, het is pas na week vier dat ze ook heel sterk gaan ruiken. Hou vooral rekening met deze sterke geur indien je onopgemerkt wilt weken en zorg zeker voor goede, nieuwe koolstoffilters om hun geur te neutraliseren als je problemen wilt vermijden.

Hoe smaakt Mazar cannabis?

Eén van de meest opvallende kenmerken van Mazar, een Kush soort uit de Mazar-i-sharif regio, zijn haar ongelooflijk plakkerige toppen. Ook haar aromatische terpenenprofiel speelt hierbij een rol. De geur die het meest aanwezig is is die van Afghaanse hasj met de bekende aardse en dennengeuren.
Sommige fenotypes zullen ook kruiden, wierook, citrus en zoetere bloemengeuren. De unieke old-school ervaring is vooral opvallend als je tijdens het roken de dennenachtige, aardse smaken met een vleugje fruit proeft.

Wat voor effecten heeft Mazar cannabis?

Mazar is één van de krachtigste en langdurig werkende Indica’s die je een ontspannen gevoel zal geven. Reeds na een paar trekjes voel je hoe sterk deze dame is en een stevige body high met een sterke head high zullen je genadeloos treffen.
Het is een combinatie van een “body high” en een “head high”, waarbij de meer lichamelijke effecten de boventoon voeren. Je zult genieten van een gevoel van geluk, vertrouwdheid en gevoelloosheid met een mentale kwaliteit die contemplatief en meditatief is. Kortom, het is een ontspannend effect dat je in een ontspannen toestand brengt. Je voelt je ledematen en oogleden zwaarder en zwaarder worden en je zakt helemaal weg in de bank. Hierdoor is het een zeer goede soort om ’s avonds te gebruiken. Dat het effect uren kan blijven hangen maakt Mazar erg populair bij recreatieve en medische gebruikers.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 20% Indica 80%

Effect: No selection

Blij, Dovend, Meditatief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mazar – Regular” te beoordelen