Meringue

22.9599.95

Toegegeven, de meest gemakkelijke plant om te kweken is Meringue niet en er is wat begrip nodig voor deze dame. Maar, haar potentieel is zo de moeite waard dat, met geduld, kennis van het cannabis kweken en genoeg liefde, je een mooie opbrengst krijgt. Ga vooral lezen over haar aparte groeipatroon want dit is nodig. Alle onderzoeken omtrent fenotypes van deze soort tonen een THC gehalte dat boven de 20% zit, echt zeer hoog dus. Ben je een echte hardcore cannabisgebruiker, dan is deze soort écht geknipt voor jou!

Groeien van Meringue cannabis zaad

Je laat Meringue het best 4 tot 6 weken groeien want ze komt een beetje traag op gang. De laatste weken van haar groeiperiode zal ze wel wat uitrekken. Tijdens de bloei mag je niet veel groei verwachten en dat maakt haar een beetje moeilijk haar te begrijpen. Meringue heeft bladeren met langwerpige stengels die op enige afstand van de hoofdstengel naar boven wijzen. Hiervoor gebruik je best bepaalde technieken, zoals het plooien van de bladeren zodat ze ook onderaan voldoende licht krijgt.

Bloei periode van Meringue cannabis zaad

De oogst van Meringue geeft je ongeveer 400 tot 500 gr/m² aan cannabis van topkwaliteit die echt ijzig en compact zijn. Je zult zien dat reeds na 3 à 4 weken er al heel wat hars op de toppen verschijnt. Wanneer de bloeiperiode 6 weken aan de gang is krijgen de toppen oranje stampers en lijken ze relatief snel te rijpen. Nochtans geef je haar het beste 8 weken de tijd om te bloeien zodat ze haar potentieel kan benutten. Van zaadje tot oogst moet je rekenen op 12 tot 14 weken.

Smaak van Meringue cannabis

Haar complexe en fruitige aroma dat eigen is aan een indica/sativa-soort neigt naar de pittige kant van het spectrum, maar is wel een beetje zoeter. Meringue ruikt naar sinaasappels, mango en honing met lichte aardse en zure hints. Haar geur is erg scherp, hou daar rekening mee als je kweekt in een gecontroleerde ruimte.

Effecten van Meringue cannabis

Meringue neigt meer naar de kant van een Indica, vandaar haar kortere bloeitijd. Dit zorgt voor een soort die een krachtig euforische werking heeft waarbij je je heel relaxed zult voelen en gelukkig. Rook je meer dan je gewend bent dan zal haar hoge THC gehalte zich laten voelen en volgt er een stevige lichamelijke stone. Wedden dat je met moeite van de bank af komen?

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Blij, Euforisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meringue” te beoordelen