Mokum’s Tulip

22.9599.95

Tulpen uit Amsterdam, wie kent ze niet. De geur van deze nieuwe soort gaf aan het Dutch Passion-team het beeld van een zoete, rode tulp. Vandaar de naam “Mokums Tulip”. Deze soort die hoge opbrengsten geeft mag echt niet ontbreken in je assortimentl!
Mokum’s Tulp werd snel erg populair onder de kwekers vanwege haar scherpe aroma en de voortreffelijke smaak. Wil je een nog betere kwaliteit en oogst, dan is het aan te raden om de ‘Blue Light Treatment’ aan het einde van haar bloeiperiode te gebruiken omdat dit de productie van terpenen verhoogt.

Groeien van Mokum’s Tulip

Mokum’s Tulip bloeit kort en geeft gul. Ondanks haar compacte omvang is het mogelijk om grote opbrengsten te oogsten, al zijn de toppen een beetje kleiner dan de de meeste van onze grote opbrengers in onze collectie.

Gemiddeld zul je een oogst hebben van 400 tot 500gr/m². Je kunt haar in een SOG opstelling zetten met veel planten per m² in iets kleinere potten (12L). Zet je minder planten per m² in potten van 25 tot 30L, dan krijg je een langere groeifase. Buiten wordt deze dame stevig en bossig die een groot gewicht kan torsen. Pas wel op bij een zeer hoge luchtvochtigheidsgraad omdat haar compacte toppen toprot kunnen ontwikkelen.

Bloeien van Mokum’s Tulip

Mokum’s Tulp heeft een gemiddelde bloeitijd van ongeveer 8 weken maar dit is afhankelijk van het fenotype. Sommigen zijn een weekje sneller klaar, anderen doen er een weekje langer over. Bekijk de trichomen aandachtig als je vermoed dat de plant volwassen is zodat je er zeker van bent dat ze volledig rijp is.
Deze soort groeit ongeveer 2,5 week in haar bloeifase maar de grootste groeischeut krijgt ze in de eerste en tweede week nadat je haar op een lichtschema van 12/12 zette. De bloemharen verschijnen in de tweede week van de bloei en binnen 4 weken zie je een overvloed aan ronde witte toppen.

Smaak van Mokum’s Tulip

Dat Mokum’s Tulip Gelato genen heeft, merk je meteen aan haar geur die scherp is en zeer zoet, romig en fruitig. Deze geur- en smaakbom is te danken aan een uniek terpenenprofiel waardoor de toppen echt naar ijs ruiken en proeven. Sommige planten geven de smaak af van bosvruchtenijs, anderen hebben meer een grapefruit/sinaasappel-achtige ijssmaak. Wie fan is van de echte Gelato soort zal zeker genieten van onze Mokum’s Tulip.

Effecten van Mokum´s Tulip

De sterke en krachtige high van Mokum’s Tulp heeft een langdurige werking. Ze is zalig om te roken en zorgt ervoor dat je je gaat ontspannen en dat je stressniveau daalt. Je gaat het sterkste effect lichamelijk voelen en is daardoor zeer geschikt om te gebruiken na een drukke dag, wanneer je nood hebt aan rust. De head-high die krachtig en euforisch is geeft een goede combinatie die maakt dat je Mokum’s Tulip zowel overdag als ’s avonds kunt roken.

Extra informatie

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Sativa 50% Indica 50$

Effect: No selection

Euforisch, Krachtig

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mokum’s Tulip” te beoordelen