Orange Bud – Regular

54.95

Net als Orange Bud is Orange Bud Regular één van de beste variëteiten bij Dutch Passion. Het is een allround zadensoort dat hoge opbrengsten biedt maar niet gefeminiseerd is. Ze levert talloze ijzige toppen van prima kwaliteit. Haar geweldige smaak en geur maken deze dame tot een echt zeldzame en unieke cannabissoort.
Orange Bud Regular is ook verkrijgbaar als gefeminiseerde en autoflower versie. Bestel ze vandaag nog en je zult zien dat dit geen verkoopspraatje is!

Het groeien van Orange Bud

Het beste leent Orange Bud zich voor een SOG-opstelling, dan gedijt ze echt goed. Tijdens haar bloeiperiode verdubbelt de plant zich dus, daar moet je wel rekening mee houden. Wil je haar compact en bossig houden, laat haar dan niet langer dan een week voorgroeien en zet haar meteen in een pot die ruim genoeg is. Zet je veel planen samen, gebruik dan potten van 4 tot 11L. Je kun rekenen op zo’n 400 tot 450+ gram per m². Meer is mogelijk als je de SOG-methode tot in de perfectie toegepast.

Hoe lang duurt het voor Orange Bud om te groeien?

De normale vegetatieve periode duurt het best 4 tot 6 weken. Gebruik je de SOG opstelling, kun je deze soort op 12/12 kweken vanaf het zaadje of na een weekje te laten groeien. Bij slechts enkele planten per m², is het beter dat je een groeiperiode hanteert van ongeveer 6 weken. Werk je echter met een SCROG opstelling voor één plant, dan geef je haar beter 8 weken de tijd. Hieruit zal een enorme plant groeien met talloze dikke takken die de grote lange toppen kunnen dragen.
De bloeitijd is duurt zo’n 8 tot 9 weken wat maakt dat je in totaal 12 tot 14 weken zult moeten wachten, van zaadje tot oogst.

Smaak van Orange Bud cannabis

Orange Bud is een nakomeling van de originele skunkzaad variëteiten. Men ontdekte haar tijdens een uitgebreide Skunk-selectiekweek die plaatsvond in de vroege jaren ’80. Men wilde toen één ​​van de meest fruitige variëteiten op de cannabismarkt creëren zonder in te leveren op opbrengst of kwaliteit. Deze dame werd bijgevolg al heel snel razend populair bij de Nederlandse coffeeshops. Mensen prijzen haar voor haar betrouwbaar sterke rook en geweldige citrus-skunksmaak.

Effecten van Orange Bud

Orange Bud geeft een actieve, sociale cerebrale high. Ze geeft je een rasechte feel-good high die je vrolijk maakt opbeurt. Deze sterke soort heeft een THC-gehalte dat tussen 15 en 20% schommelt maar is zeer geliefd onder stoners met een actieve levensstijl. Ze loodst je perfect je dag of avond door. Haar terpeenprofiel met overwegend citrussmaken is lekker en enigszins stimulerend en… tovert een onvervalste glimlach op je gezicht.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 90% – Indica 10%

Effect: No selection

Blij, Uplifting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orange Bud – Regular” te beoordelen