Orange Hill Special – Regular

59.95

Orange Hill Special Regular verschilt in niets met haar gefeminiseerde tweelingzus. Ze heeft net dezelfde grote met harslaag bedekte toppen, penetrante geur en hoog THC-gehalte van 21%. Sommige fenotypes hebben kleurrijke tonen die het totaalplaatje compleet maken. Ze is beroemd om haar ​​fruitig boeket van citrus- en sinaasappelgeuren die een beeld van frisdranken met sinaasappelsmaak en hasj oproepen. De licht aanwezige tonen van aarde en dennen zorgen voor een zeer gevarieerd profiel.

Het groeien van Orange Hill Special

Orange Hill Special heeft de grootste opbrengst van de hele Orange Familie.
De verschillende fenotypes van deze soort hebben nood aan verschillende voedingsbehoeften. Je doet er goed aan om deze plant meerdere keren te toppen en/of te fimmen. Hou je de voorgroei periode kort, dan doe je het beter maar één keer. Toppen of fimmen in de bloeifase is een no go. Een SCROG opstelling kun je zeker gebruiken om de oogst te vergroten.

Bloei periode van Orange Hill Special

Aan een gemiddelde bloeitijd van 8 tot 9 weken op een lichtschema van 12/12 heeft Orange Hill Special genoeg. De hoogte zal rond de 75 tot 125 cm worden bij een voorgroei periode van 3 tot 4 weken. Uiteraard is die afhankelijk van de omstandigheden waarin ze kan groeien en bloeien.
Tijdens haar bloeifase gaat deze dame nog groeien met een piek in de eerste en tweede week van het 12/12 schema. Na ongeveer 4 weken stopt de groei en ga je merken dat de plant ontelbare bloemen heeft ontwikkeld.

Smaak van Orange Hill Special

Orange Hill Special heeft een geur die je best kunt omschrijven als een mengeling van citrusfruit en dennen. Bij de meeste fenotypes heeft citrus de boventoon en sommigen ruiken zelfs naar echte sinaasappels!
Bij het verbrijzelen van de toppen wordt de citroengeur sterker met een soort van zoetzure skunky twist. Hou je van extreem fruitige cannabis, dan is het zeer de moeite om deze soort te proeven.

Effecten van Orange Hill Special

Een cannabissoort die 50/50 hybride is geeft automatisch een hybride effect, met een head high en een lichamelijke stone. De high slaat hard toe en blijft lang hangen. Deze soort is zeer geschikt voor medicinaal gebruiker en werkt stress verlichtend terwijl ze je ook energiek maakt.
Ze is één van de beste soorten als het gaat om het reduceren van stress en het leveren van een milde body up-high die uitstekend gebalanceerd is door haar Indica- en Sativa-genen.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400 – 450 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 40% Indica 60%

Effect: No selection

Energiek, Stress verlicht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orange Hill Special – Regular” te beoordelen