Passion #1 – Regular

44.95

Passion #1 Regular is het tweelingzusje van Passion #1 maar een niet gefeminiseerd zaad. Ze is één van de meest sterke outdoor-cannabissoorten. Het THC-gehalte bedraagt 20% en dat laat zich blijken in haar werking. Zelfs de kleine suikerblaadjes zijn volledig bedekt met trichomen en een laag kleverige hars. Ze is zeer bestand tegen ziekten en geeft hoge opbrengsten, in om het even welk klimaat dan ook.

Groeien van Passion #1

Passion #1 is een vroege bloeier met een gemiddelde droge opbrengst die varieert van 250g tot 750g per plant. Kweek je de plantjes onder de beste omstandigheden, dan kunnen ze gigantisch groot worden en wel tot 3,5 – 4 m hoog worden. Per plant kun je ongeveer 1,5 kg droge oogsten. Deze dame doet het heel goed in een kas of een zonnig klimaat, ook al is ze goed bestand tegen minder weer.
Zet de plant binnen in kleine potten dan zal de opbrengst automatisch wat lager zijn. Maar ook in kleine potten zijn opbrengsten van meer dan 100 gr. per plant mogelijk. Indien je in een streek woont waar het regelmatig regent of koud is, dan nog zal Passion #1 je verbazen met een grote oogst!

Bloei periode van Passion #1

De gemiddelde bloeitijd van deze soort, al naar gelang het fenotype, is ongeveer 6-8 weken. Deze dames zullen meestal rond eind september tot begin oktober klaar zijn om te oogsten. Wil je echt monsterplanten kweken dan doe je er goed aan om vroeg te beginnen met binnen het ontkiemen van je zaden en ze goed te laten voorgroeien.
Omdat Passion #1 is expliciet ontwikkeld werd als buiten/kas ras, is het niet echt geschikt voor binnenkweek met krachtige lampen. Deze soort groeit snel door, zowel tijdens de groei- als de bloeifase. Ze doet het prima in volle grond maar ook als je haar in een grote pot van 50 of 100 liter zet zal ze zich goed voelen.

Smaak van Passion #1

De tamelijk sterke geur van Passion #1 is fris, pittig en licht gekruid. Hij is sterk maar echt penetrant kun je hem niet noemen. Dit komt zeker van pas als je je planten buiten kweekt en neuzige buren hebt. Een fruitige melange van citroen, limoen en houtachtige kruiden als rozemarijn en tijm zal je neusgaten aangenaam prikkelen. Haar smaak is helemaal vergelijkbaar met haar geur. Dit pallet van smaken heeft wel de eigenschap dat ze wel eens je keel durft te tintelen.

Effecten van Passion #1

Passion #1 geeft een sterk stimulerende ‘up’ high en rook je er meer van, dan komt een aangenaam stoned gevoel over je heen. Passion #1 is één van de meest sterke buitenvariëteiten die er op de markt te vinden zijn. Haar high met hybride rekjes heeft zowel een fysiek als mentaal effect dat lang blijft hangen. De werking op het lichaam is heel subtiel en laat je ontspannen zonder dat je er moe of slaperig van wordt.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

250 – 750 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 40% Indica 60%

Effect: No selection

Ontspanning, Sterk, Uplifting

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Passion #1 – Regular” te beoordelen