Power Plant – Regular

59.95

Power Plant Regular is een door Dutch Passion ontwikkelde cannabissoort die Zuid-Afrikaanse roots heeft maar dan niet gefeminiseerd. Deze dame is hoofdzakelijk Sativa, en kreeg een klein beetje Indica-genen mee voor een snellere bloeitijd, compactheid van de toppen en haar werking op het lichaam. Nieuwelingen in de cannabiswereld die voor het eerst gaan kweken, kunnen deze snelle en sterke Sativa perfect de baas.

Het groeien van Power Plant

Voor Power Plant zijn XXL opbrengsten geen uitzondering en ze kan alle kweekomstandigheden en kweekmethoden aan. Een SOG opstelling zal ze zeer waarderen maar gebruik je een SCROG dan is ze bijna niet te evenaren. Hou wel in je achterhoofd dat deze soort nog een flink stuk groeit tijdens haar bloeiperiode. Supercroppen, snappen en buigen kun je doen als je uitschieters wil beheersen.
Het is een snelbloeiende sativa die 500 tot 600 gram/m² zal opbrengen bij kwekers met weinig ervaring. Geoefende kwekers kunnen oogsten van 600 tot 750g/m² bereiken. Buiten kan Power Plant het formaat aannemen van een reuzenplant en meerdere kilo’s per plant schenken.

Bloeien van Power Plant

Ook al bloeit ze vrij snel, toch is het een snelle groeier. Haar gemiddelde bloeitijd zit rond de 8 à 9 weken maar sommige fenotypes doen er iets langer over. Ze is geschikt om, vanaf het zaadje, te kweken op een 12/12 lichtschema. Ze zullen dan een gemiddelde hoogte van 75 à 125cm bereiken. Haar snelle ontwikkeling maakt dat Power Plant relatief snel geoogst kan worden. Ze is opmerkelijk sneller dan een klassieke Sativa-dominante.

Smaak van Power Plant

De grote toppen van de Power Plant staan relatief kort op elkaar en ruiken bloemig, houtachtig, kruidig ​​en aards maar met zachte tonen van vanille en lelies. Haar doordringende geur heeft zeker nieuwe filters nodig in een kweekruimte, let daar vooral op. Het is een unieke en complexe geur waar je zeker terug naar gaat verlangen.

Effecten van Power Plant

Zoals alle Sativa-dominante planten geeft ook Power Plant een positieve high die je gelukkig maakt. En ook al is haar rook zacht en mild voor de keel, toch slaat hij hard toe. Meestal begint hij euforisch met een stimulerend effect, vooral op je eetlust. Na een tijdje gaat de high over in een meer ontspannen gevoel. Wel genoeg drinken want je krijgt er echt een heel droge mond van, dit maakt de soort zeker geschikt voor een avondje stappen.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

600-1000 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 90% – Indica 10%

Effect: No selection

Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Power Plant – Regular” te beoordelen