Purple #1 – Regular

44.95

De naam van dit ras spreekt voor zich. Het is een hoogwaardige cannabissoort met paarsgekleurde toppen die al een groot aantal fans heeft. Purple #1 is de niet-gefeminiseerde variant van Purple #1. Als je houdt van een resistente cannabissoort die vroeg bloeit, geschikt is voor buitenteelt en een fenomenale high levert die als een bom aankomt, dan is Purple #1 Regular de juiste keuze.


Hoe kweek je Purple #1 Cannabis zaden?

Buitenshuis kunnen deze sterke planten met hoge weerstand een gemiddelde hoogte bereiken van 1,5 tot 2,5 meter. Haar bloemen zijn ongeveer 40 tot 50 cm lang en ze zal je verwennen met een oogst van 100 tot 350 gram per plant, afhankelijk van de omstandigheden waarin ze groeit. Als deze gunstig zijn en je bent een expert op dit gebied, dan kunnen haar opbrengsten groter zijn. Je kunt je oogst verwachten in het midden tot eind september.

Binnen zal Purple #1 ongeveer 350 tot 400 g/m² droge toppen produceren en is een gemiddelde opbrengst.

Hoe lang duurt het voordat de Purple #1 gaat bloeien?

De bloeitijd van Purple #1 is ongeveer 8 weken. Binnen kun je rekenen op 50 tot 60 dagen voordat ze klaar zijn op een lichtschema van 12/12. Deze variëteit is oorspronkelijk ontwikkeld voor buitenkweek en is daarom ook zeer geschikt als guerrillaplant en voor teelt in kassen. Binnen, als ze onder lampen wordt gekweekt, doet deze dame het ook heel goed. Deze dame staat graag met haar voeten in organische tuingrond en dit komt ook ten goede aan haar smaak en geur.

Hoe smaakt de Purple #1 cannabis?

De geur van Purple #1 kan het best worden omschreven als aards, prikkelend, fruitig, bloemig en kruidig. Met sommige fenotypen ontdek je meer chemische, dennenachtige tonen. Het aroma is vrij subtiel, maar zeker bevredigend. Deze dame smaakt precies zoals ze ruikt, licht zuur, aards, fruitig en kruidig met Afghaanse ondertonen. Buitenshuis in organische toplaag geeft ze een zeer volle en rijke smaak die je doet denken aan de jaren 80 en 90.

Welke effecten heeft de Purple #1 cannabis?

Purple #1 haar high komt als een bom aan. Je zult je meer “high” voelen dan “stoned”. Het effect duurt niet lang, maar het is de kwaliteit die de ervaring de moeite waard maakt. Ze heeft de juiste balans tussen fysieke ontspanning en mentale opbeurende euforie. Haar Indica-genetica geeft haar het ontspannende effect en je zult een milde “couch-lock” ervaren, ideaal voor meditatie. Als je haar ’s avonds rookt voordat je naar bed gaat, zul je de volgende dag wakker worden met een helder en wakker hoofd.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Fysiek ontspannend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Purple #1 – Regular” te beoordelen