Skunk #1 – Regular

29.95

Een cannabisscene zonder onze Skunk #1, dat is ondenkbaar. Iets oudere kwekers zullen zich herinneren dat dit één van de eerste commerciële soorten was die op de markt verscheen. Dit niet gefeminiseerde zaadras, dat al verschillende decennia bestaat, leent zich prima tot het kruisen met andere rassen en is zeer geliefd bij grote telers. Ben je op zoek naar een originele Skunkgeur en -smaak, dan raden we je aan om onze Skunk #1 Regular te proberen!

Groeien van Skunk #1

Skunk #1 heeft een gemiddelde opbrengst van rond de 500g/m² waarvan de toppen gemakkelijk te knippen zijn. Ze is dol op organische teelaarde en voedingsstoffen, maar ook hydrocultuur of kokos vindt ze fijn.
In een kas of in een verwarmde polytunnel die voldoende geventileerd is, kan deze dame een reuzin worden van wel 3 tot 4m hoog en minstens zo breed. Een oogst van één kilo per plant is geen uitzondering. Genoeg zonlicht, grote potten of volle grond en deze dame zal je zeker tonen wat haar potentieel is.

Bloeien van Skunk #1

De gemiddelde bloeitijd van Skunk #1 is ongeveer 9 weken of 60 tot 65 dagen. Zijn de omstandigheden minder gunstige, dan zal het iets langer duren. De laatste weken van de bloeiperiode ga je merken dat er prachtige bloemen tevoorschijn komen die al snel heel dik worden.
Kweek je haar buiten en heb je pech met het weer, dan zal je plant niet op tijd oogstklaar zijn. Let ook op bij regenweer dat ze goed beschut staat en houd haar toppen zeker in de gaten voor toprot en/of schimmels.
In een kas wordt deze dame echt gigantisch groot, maar je moet echt zeer goed ventileren.

Smaak

De ‘up high’ die Skunk # 1® veroorzaakt gaat gepaard met een pittige zoete geur, zure tonen en in subtiele mate, kruiden gemengd met aarde.
Wat de smaak betreft kun je haar zowel zoet als fruitig noemen.
Uiteraard heeft ze ook haar “Skunky” karakter, iets wat haar naam reeds doet vermoeden. Sommige mensen vinden haar ruiken naar een stinkdier, anderen naar urine van katten maar heel wat mensen zijn dol op deze soort.

Effecten

De werking van Skunk #1 zit ergens tussen een head-high en een body-high. Het is een rasechte hybride high die snel inslaat als een bom en lang blijft aanhouden. De mentale werking geeft bij het roken of vapen een energieke roes met een euforische twist.
Het maakt creatief zijn een stuk leuker en je stress verdwijnt echt als sneeuw voor de zon. Ook kun je je beter focussen op waar je mee bezig bent en werkt dan ook prima bij een avondje gamen. Rook Skunk #1 absoluut niet voor het slapengaan maar eerder om van muziek te genieten of om te gaan genieten van de natuur.

Extra informatie

Zaden: No selection

10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

500 – 550 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

500 – 550 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Extreem high, Motiverend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skunk #1 – Regular” te beoordelen