White Widow

18.9584.95

Eén van de sterkste wietsoorten ooit is White Widow die zo geoptimaliseerd is dat ze alle eigenschappen heeft van een stabiele wiet. White Widow is al jaren de favoriet van vele gebruikers omdat ze dikke toppen geeft die volledig bedekt zijn met helende kristallen. Deze gefeminiseerde versie is een rasechte bestseller geworden door de standaard die Dutch Passion bereikte en waar andere zaadbedrijven nog steeds naar streven.

Hoe groei je White Widow?

Het is een snel bloeiende dame die goede oogsten geeft in een relatief korte tijd. Ze zal niet de grootste worden, maar zit wel bomvol met lange toppen die onwaarschijnlijk compact zijn. Gemiddeld legt deze soort zo’n 400 tot 500 g/m² in de schaal en dit in niet langer dan 8 weken!
Ze houdt van droog en warm weer maar indien je ze buiten hebt staan zal ze oogstklaar zijn voor het slechte weer begint. Hoge luchtvochtigheid zal de kans op toprot en schimmel uiteraard vergroten.

Hoe lang duurt de bloeiperiode van White Widow?

Dat White Widow één van de snelst bloeiende soorten is bewijst ze door in 8 tot 9 weken klaar te zijn voor de oogst. Je zult merken dat haar bladeren gedurende die weken iets slanker worden en de takken langer en dikker.
Wanneer de bloemharen zich gaan ontwikkelen begint ook de harsproductie op de suikerblaadjes. Geef je hen nog een maand, dan zitten de toppen bomvol THC-rijke, kleverige trichomen.

Waar smaakt White widow naar?

Het geur- en smaakprofiel van White Widow is kruidig ​​en dennenachtig, met een groot aantal ondersteunende tonen. Bepaalde fenotypes geven citrus met zure, frisse en fruitige eigenschappen. Bij anderen zal diesel een deel van het spectrum zijn, waardoor de toppen gasachtiger of metaalachtiger ruiken. Dit alles zorgt ervoor dat we haar onder de noemer echte old-school wiet kunnen plaatsen!

Wat zijn de Effecten van White Widow?

De werking van White Widow staat ​​bekend als sterk en langdurig. De meeste gebruikers zullen een euforische high ervaren die hen energiek maakt en in een creatieve bui brengt. Hoe langer de high duurt en je meer gaat gebruiken, zal het gevoel meer verdovend en ontspannen aanvoelen. Na de energetische piek volgt een gevoel van algehele ontspanning en rust waardoor deze soort uiterst geschikt is om mee in te slapen.

Extra informatie

THC: No selection

17%

CBD: No selection

0,1%

Opbrengst Binnen: No selection

400-500 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Indica

Effect: No selection

Euforisch, Langdurig, Sterk

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Widow” te beoordelen