Aanbieding!

AK auto

6.7552.50

-25%

Als je een fan bent van het origineel, is dit je kans om haar in de autoflower-modus te kweken. De soort heeft alle originele AK eigenschappen met een verkorte bloeitijd die zal zorgen voor sterke opbrengsten en een hoog THC-gehalte! Haar invloed komt van Sativa-genetica, maar er is wat Indica toegevoegd aan de kruising tussen twee verschillende soorten bij het creëren van deze strain. Ze is Sativa-dominant, wat betekent dat ze niet in je keel bijt bij het roken van haar toppen.

AK is een mix van Colombiaanse, Mexicaanse en Thaise wietplanten. De veredelaars van Fast Buds voegden later ruderalis aan de mengeling toe om de soort autoflowering kenmerken te geven. Het bekroonde origineel werd beter dan ooit; Het product bestaat uit krachtige, met hars bedekte toppen die bij elke hit een geweldige kracht leveren. De automatische versie heeft dit mogelijk gemaakt, omdat zij net zoveel, zo niet meer levert wanneer je haar zelf kweekt! Bestel deze veerkrachtige autoflowering plant en geniet goed opbrengst binnen enkele weken.

Hoe groeit de AK auto?

AK auto is een favoriet onder kenners vanwege de hoogwaardige bloemen. Het enige verschil tussen AK auto en de reguliere versie van deze soort zijn haar groeisnelheden, opbrengst en gemak bij het oogsten; alle andere kwaliteiten blijven nagenoeg identiek! Ze kan buiten of binnen groeien, maar ze is zeker perfect als binnenplant. Met minder nood aan zonlicht presteert deze plant beter dan andere fotoperiodieke soorten die heel veel zonlicht nodig hebben.
Zowel buiten als in een kweekruimte zal de plant groeien tot ze 80 tot 100 cm bereikt heeft. Heb je de plantjes binnen staan dan zul je ongeveer 400 tot 500 gram per vierkante meter kunnen oogsten. Staan ze in volle grond dan kun je rekenen op 50 tot 170 gram per plant.

Bloeitijd van de AK auto

De toppen van deze dame zullen volgroeid zijn na ongeveer negen weken. In die tijd zul je een stevige plant zien staan met niet al te veel bladeren en toppen die gloeien onder een laag harskristallen.

Smaak en geur

AK Auto is een krachtige Sativa-soort met een sterke, doordringende geur zoals dieselbrandstof en fruit. De geuren en smaken zijn erg stabiel omdat ze is gemaakt voor succesverhalen bij het kweken van marihuanaplanten. Maak je geen zorgen wanneer je AK ​​Auto te geurig is of niet genoeg, dit is eigen aan deze soort.

De smaak van deze diva is vreemd maar onderscheidend. Bij het in- en uitademen worden de smaakpapillen van de gebruiker aangevallen door suiker en muffige aarde, begeleid door hints van dennen.

Effecten na het roken van AK auto

Met 15% THC, 35% Sativa, 40% Indica en 25% hars, geeft de soort een high die vergelijkbaar is met die van haar origineel. Het geeft een sterk stoned effect, met langdurige werking terwijl je rustig maar tevens energiek blijft. De perfecte combinatie voor elk moment! Na het inademen of eten van deze geurende bloemen zul je een duizelig gevoel over je krijgen. Je zult een head-buzz ervaren die je in euforie zal brengen voordat je helemaal zult ontspannen. Het is een ideale rooksoort om ’s avonds te gebruiken als er verder geen fysieke taken van je verwacht worden.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Aardbei, Bloemig, Citrus, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AK auto” te beoordelen