Aanbieding!

Amnesia Haze auto

6.7552.50

-25%

Amnesia Haze Automatic is de perfecte soort voor elke ervaren roker en ongeduldige kweker. Deze cannabishybride geeft een high als geen ander, met een krachtige euforie die zelfs die-hard marihuana-enthousiastelingen zeker zal bevredigen! Ze heeft autoflowering eigenschappen van ruderalis, wat betekent dat ze je een goede opbrengst zal geven – precies wat elke hongerige hootchman nodig heeft nadat hij al die kilo’s van hun oogst in één keer (of twee) heeft geoogst. Bestel je zaden vandaag nog en geniet binnen enkele weken van een happy high.

Amnesia Haze is sinds de introductie, in de jaren negentig, een favoriet van veel wietliefhebbers. Door haar hoge potentie viel deze soort meteen op, maar telers ontdekten al snel dat het kweken niet gemakkelijk was – het duurde vaak tot twee jaar voordat de volwassenheid en het eindpercentage optimaal waren. Dus mengden ze wat ruderalis-genetica in Amnesia Haze voor een gemakkelijker te produceren hybride met al haar geestverruimende eigenschappen intact.

Hoe kweek je de Amnesia Haze auto?

Hoewel Amnesia Haze niet te veel energie van de kweker vergt, is ze perfect voor mensen die ervaring hebben met het omgaan met gecompliceerde cannabissoorten. Ze doet het goed met planttrainingstechnieken zoals LST of SCRoG. De plant heeft mogelijk ook ondersteuning nodig aan het einde van de bloei vanwege de hoge opbrengst en de zware toppen.
Staan je plantjes binnen dan mag je je aan een hoogte verwachten van 90 tot 100 cm en een opbrengst van zo’n 400 tot 650 gram per vierkante meter. Heb je je dametjes buiten in volle grond, dan worden ze iets hoger en zullen ze 100 tot 150 cm bereiken. De opbrengst zal dan rond de 70 tot 300 gram per plant liggen.

Bloeitijd en kenmerken

Het fysieke uiterlijk van de plant lijkt op dat van de meeste Sativa-soorten. Ze zal glinsteren dankzij de trichomen en tegelijkertijd grote feloranje harige stampers laten zien in de laatste weken voor de oogst die je kunt knippen na ongeveer 10 weken bloeitijd. De kristallen liggen als een dikke ijslaag op de kleine blaadjes rond de toppen vanwege de hoge THC-harsproductie.

Smaak van de Amnesia Haze auto

De Amnesia Haze Automatic heeft een pittige en honingzoete smaak. De rook raakt de tong sterk met een unieke mix van sinaasappel-citrus en bloemige boventonen. De meeste gebruikers vinden het ontspannend of zoet, afhankelijk van hun perspectief op dit soort rookaromaprofiel. Het is niet hard voor je keel en longen, wat het gemakkelijk maakt om ze nu en dan neer te leggen als je haar eenmaal aangestoken hebt – het is de moeite waard om deze dames op te roken tot het eind van je puffje!

Effecten na het roken

De high die Amnesia Haze Auto veroorzaakt, zal een stijgende, cerebrale achtbaanrit zijn. Bij gebruik kun je verwachten dat je je gefocust en zeer geïnspireerd voelt, met energieke euforie die wacht op degenen die tijd voor zichzelf nemen om op ontdekkingsreis te gaan. Het past perfect bij iemand met een creatieve geest vanwege het vermogen om hem te stimuleren en tegelijkertijd de spieren te ontspannen om ze de broodnodige rust te geven na een hele dag hard werken op het werk of op school!

De soort heeft ook enkele medische voordelen, zoals het gebruik van haar blije en ontspannen gevoel als middel tegen stress. Het is mogelijk, door het roken van Amnesia Haze Automatic, dat degenen die last hebben van angst of depressie soelaas gebracht wordt vanwege dit ontspannende karakter dat ze biedt en bovendien zal hun eetlust terugkomen!
Big Bud Auto

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

22%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 300 g/plant

Hoogte: No selection

90 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citroen, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amnesia Haze auto” te beoordelen