Blackberry Automatic

11.0080.00

Verwelkom deze ​​Hollandse wietsoort in je tuin of kweekruimte. Het is een prachtige plant, met haar perfecte paarse kleur, en is in de loop der jaren een favoriet geworden onder kwekers. Ze is een bekroonde soort die de voorkeur geniet van zowel nieuwe als ervaren telers. Ze graaft ongewone mengsels van bessen- en kush-terpenen op en geeft een aangenaam zoete smaak. Ze is beladen met een THC niveau van maar liefst 23%.

Blackberry Auto is een ongelooflijke soort. Ze is het resultaat van talloze kruisingspogingen van veredelaars die Pakistaanse genetica hebben geselecteerd bij het creëren ervan. Ze kruisten Blackberry-genetica met die van Purple Kush. Het resultaat is een plant met ongelooflijk paarse tinten en een rijk aromaprofiel. De kleur, samen met het ontspannend effect die Blackberry Auto geeft, zijn het resultaat van de Purple Kush.

Blackberry Auto heeft door de jaren heen een aantal prijzen gewonnen vanwege haar fijne genetica waarbij deze dame, op de Oregon Autoflower Cup, de eerste plaats in de wacht kon slepen.

Hoe groeit de Blackberry Automatic?

Blackberry Kush zal niet veel van je inzet eisen. Met de juiste basisbehoeften (water, licht en vochtigheid) zullen de zaden uitgroeien tot een prachtige plant die geweldige toppen produceert. Geef haar ongeveer 18 uur licht en leid haar takken omhoog zodat ze meer zonlicht opvangen. Ze doet het zowel binnen als buiten goed.
Qua hoogte behoort deze plant tot de middelmatige groeiers en haalt tussen de 70 en 120 cm. Kweek je haar binnen dan kun je rekenen op een oogst van ongeveer 450 tot 600 gram per vierkante meter, staat ze in volle grond dan zal ze je 50 tot 250 gram per plant schenken.

Bloeitijd van de Blackberry Automatic

De plant zal 9 tot 10 weken bloeitijd gebruiken om prachtige paarse toppen te produceren die rond zijn als dikke bessen. Deze zullen bedekt zijn met harsen zoals met honing bedekte vruchten en zijn een waar genot om naar te kijken.

Smaak en geur

Het roken van de toppen van Blackberry Kush kan hemels aanvoelen. Verwacht dat haar rijke smaken je mond zullen aanvallen met de smaken van kush en zoete bessen. Ook kom je de milde smaken van citrus met aardse ondertonen tegen die is uniek in vergelijking met andere soorten. Je neusgaten zullen worden vermaakt met zoete aroma’s als je de toppen door de grinder haalt en ze aansteekt.

Effecten na het roken van Blackberry Automatic

Het is goed om deze krachtige Indica langzaam te benaderen. Ze vertoont de typische Indica-effecten die je pas zult voelen, een tijdje nadat je haar toppen hebt gerookt. Je lichaam zal de meeste van haar effecten ervaren als je spieren zich snel gaan ontspannen. Afhankelijk van de ingenomen hoeveelheid word je loom en slaperig. Beginnende gebruikers zullen tot meer dan een uur op de bank blijven hangen, terwijl kenners zullen genieten van de rook. Het is een perfecte avondsoort voor mensen die enige ervaring hebben met Indica’s.

Hoewel de soort beladen is met een hoog THC-gehalte, wordt ze gekoesterd door gebruikers van medische marihuana. De voorliefde voor deze soort komt vooral door haar ongelooflijke smaak.
Blackberry Kush heeft ook medicinale voordelen en staat gekend om haar verzachtend effect dat kan helpen bij o.a. Spierpijn, misselijkheid en tumoren. Ze verlicht angsten en stress door haar relaxerende karakter. Hierdoor is ze ook zeer geschikt voor moeilijke slapers. Ook biedt ze hulp aan mensen die lijden aan epilepsie, artritis en migraine.

 

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

475-600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Berries, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blackberry Automatic” te beoordelen