Aanbieding!

Bruce Banner Auto

9.7599.00

-25%

Bruce Banner Auto van FastBuds is geen doorsnee soort. Het is een absolute krachtpatser die je een gevoel geeft als de Incredible Hulk met al haar sterke effecten en zoete aroma’s! Als je op zoek bent naar een gemakkelijk groeiende soort met hoge opbrengsten, zoek dan niet verder dan deze nieuwste release van Fast Buds: The Green Goliath is gearriveerd voor diegenen die grote dingen in klein formaat willen. Ze geeft je rijke terpenen die zeker je neusgaten en smaakpapillen zullen sussen. Ze is de perfecte soort voor een commerciële kweker wiens klanten dol zijn op Sativa. Bruce Burner Auto geeft een groene mega-opbrengst en is een ‘hard-hitting machine’. Bestel de jouwe vandaag nog.

Groei en opbrengst

Bruce Banner Auto is de perfecte soort voor diegenen die graag eenvoudig en gemakkelijk planten kweken. Ze is veerkrachtig, robuust en heeft autoflowering genetica, waardoor ze zeer beheersbaar is en haar gedurende de hele groeicyclus te verzorgen! Je kunt Bruce kweken door zowel binnen als buiten te planten, waardoor je tijdens bepaalde seizoenen (of zelfs beide) genoeg opties hebt bij het telen van dit gewas. Zowel binnen als buiten halen deze dames een hoogte tussen de 110 en 150 cm. Wat hun opbrengst betreft zul je binnen om en bij de 450 tot 600 gram per vierkante meter oogsten, bij buitenteelt zal het rond de 50 tot 200 gram per plant worden.

Bloeitijd van de Bruce Banner Auto

Het eerste dat opvalt aan deze soort is de buitengewone harsproductie. De dikke bedekking van donkerbruine haren en limoengroene bladeren maakt plaats voor lichtgroene stengels. Op de stelen staan ​​toppen met bijna witte bloemblaadjes door het hoge aantal trichomen. Deze bloem valt op door het verbazingwekkende aroma dat ze produceert dat kan worden gedetecteerd zelfs voor je hebt ingeademd! Dit alles wordt gevormd tijdens de bloeiperiode die tussen de 10 en 11 weken duurt.

Smaak en geur

Deze specifieke variëteit ruikt delicaat scherp en tegelijk uitnodigend; een uitstekende keuze als het je doel is om van ongelooflijke geuren te genieten.
Als je de eerste hijs van dit kruidige soort neemt, krijg je smaken die doen denken aan gras maar met een minder uitgesproken citrusachtig terpeenprofiel. Een opmerkelijke zoetheid versmelt verse bessen op een soepele manier met je rook voor een totaal andere ervaring die met niets te vergelijken is!

Effecten na het roken of vapen

Blow naar hartelust met Bruce Banner Auto. Deze keiharde Sativa-dominante soort heeft genoeg vuurkracht om elke taak aan te kunnen, dankzij enkele stevige genetica die van deze krachtpatser een high-performer maken! De telers besloten om ruderalis toe te voegen aan de originele Bruce Banner en lieten een monster los dat snel productief wordt.
Rookverslag van Bruce Banner Auto

Dit product is perfect voor diegenen die willen stoppen met het overdenken van kleine problemen waardoor je je niet kunt concentreren en je je werk niet gedaan kunt krijgen. Het is ook perfect voor mensen die al gelukkig zijn, maar een beetje creativiteit nodig hebben. De eerste hit zal ervoor zorgen dat je je gelukkiger voelt dan ooit tevoren, zelfs als je al tevreden bent met je leven! Het helpt ook bij het verlichten van angst en pijn, wat kan helpen om ziekten effectiever te genezen wanneer je het in je medicijnkast voor handen hebt.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

10 – 12 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

(O.G Kush X Strawberry Diesel) X Sour Diesel Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Actief

Smaak: No selection

Diesel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bruce Banner Auto” te beoordelen