Aanbieding!

C4 Automatic

6.7570.00

-25%

C4 Automatic was de eerste cannabissoort die ontsproot uit de vakkundigheid van de veredelaars bij het Fast Buds-lab. Deze soort is op weg om een ​​legende te worden dankzij haar genetische structuur. Koop C4 Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

C4 Automatic is een snel bloeiende cannabissoort met een THC-gehalte tot wel 20%. Ze komt met rijke aardse bessen smaken en hints van heerlijke echte boter. Verwacht van deze dame een grote oogst maar, je moet eerst wel goed voor haar zorgen.

Deze dame is een perfecte replica die de beste eigenschappen van haar voorouders erfde en is een combinatie van 3 iconische soorten. De veredelaars namen de genetica van 3 van de opmerkelijkste soorten cannabis die de geschiedenis rijk is, ze hybridiseerden hen met ruderalis om een ​​soort te creëren die geliefd was bij nieuwe en commerciële kwekers. De ouders White Widow, Skunk en Big Bud zijn bekende bloemen en het kind vertoont net dezelfde eigenschappen. Ze levert een krachtige punch en hoge opbrengsten.

Hoe Groeit de C4 Automatic?

Zoals de meeste automatisch bloeiende soorten, is C4 auto een gemakkelijk te beheren, snel groeiende soort. Zowel beginnende als ervaren kwekers zullen verliefd worden op het groeien van C4 Automatic. Zorg voor voldoende licht door LST en andere technieken om je opbrengst en kwaliteit te verhogen. Laat de langer voorgroeien om meer Indica-effecten te krijgen als je een strain wilt die ideaal is voor avondgebruikers.

Of je de plantjes binnen of buiten kweekt, hun hoogte zal altijd tussen 80 en 120 cm zijn. Binnen kun je je verwachten aan ongeveer 450 tot 600 gram per vierkante meter, heb je ze buiten staan dan zal je oogst liggen tussen de 50 en 200 gram per plant.

kenmerken tijdens Bloei

C4 Automatic erft de eigenschap om enorm te produceren van haar voorouders. Ze zal niet echt hoog groeien maar dikke en compacte toppen aanmaken die exploderen in fantastisch mooie kleuren. Rijke toppen die versierd zijn met paarse bladeren en oranje stampers maken van deze dame haar bloemen een mooi schouwspel. Naar het eind van de bloei zul je zien dat ze bedekt worden met schitterende kristallen. Na negen weken bloeien is je plant helemaal klaar om geoogst te worden.

Welke smaakt heeft de C4 Automatic?

De toppen geven je een geweldige traktatie na het oogsten en drogen. Als je hen gaat roken zul je de complexe smaken van aarde en bessen proeven. Over het algemeen is de rook zacht voor de keel en smaakt ze heerlijk op de tong.

Effecten na het Roken of Vapen

C4 Automatic heeft een perfecte balans tussen de Indica en Sativa genetica en zo zijn ook haar effecten. Bij de eerste paar trekjes ervaar je een cerebrale high. Je humeur wordt beter en er gaat een gevoel van vreugde door je heen. De opwinding duurt een tijdje maar begint dan langzaam af te zwakken. De Indica-effecten zullen je onmiddellijk een kick geven en het voelt alsof een zachte deken je spieren warm houdt. Je zult ontspannen en je een beetje loom gaan voelen.

Deze dame staat ook bekend als ideaal middel voor medicinaal gebruik. Met 20% THC bevatten de prachtige toppen ook 1,1% CBD. Het is bekend dat het mensen helpt die aan verschillende aandoeningen lijden. De cerebrale verheffing is goed voor stressgerelateerde problemen en angsten. De body high is ook nuttig voor het verdoven van spier- en andere pijn.

C4 auto is een perfecte soort om ’s avonds je dag mee af te sluiten. Ga lekker op de bank liggen, zet je favoriete film of show op en zorg vooral dat er wat snacks bij jou in de buurt liggen want je gaat reuze trek krijgen. Je kunt misschien ook een paar vrienden uitnodigen om samen van deze fantastische soort te genieten.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Boter, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “C4 Automatic” te beoordelen