Aanbieding!

Californian Snow

6.2570.00

-31%

California Snow is echt een product dat getuigt van pure genialiteit. Het is een magnifieke soort die werd geproduceerd uit uitstekende Californische Sativa’s en autoflowering genetica. Koop Californian Snow Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

California Snow maakt met trichomen bedekte toppen aan om te laten zien hoe krachtig ze is. Ervaar een euforische en langdurige cerebrale high die ideaal is om te socializen en geniet van de zoete combinatie smaken zoals appels en zoete snoepjes. Het is een soepele Sativa en ideaal voor beginnende gebruikers.

Het maken van Californian Snow begon met het plukken van een Amerikaanse Old school en Canadese Ruderalis soorten. De genetica van de legendarische Hot California werden gekruist met Ruderalis uit Canada om ​dikke, met hars bedekte toppen te creëren, die er uitzien alsof ze bedekt zijn onder een pak verse sneeuw. Dit prachtige meesterwerk bezorgt je de Californische zonneschijn, waar ter wereld je ook bent en zelfs in de koudste delen van de wereld.

Hoe Groeit de Californian Snow?

Bij het kweken van deze prachtige soort zijn er enkele voordelen waarvan je kunt profiteren. Zo heeft het automatisch bloeiende karakter van de plant niet meer de noodzaak om van lichtcyclus te wisselen, je krijgt je beloning veel sneller en ze is gemakkelijk te hanteren. Naar het eind van de bloeiperiode heeft deze dame wel wat ondersteuning nodig omdat haar toppen zwaar zijn. Voorzie in haar basisbehoeften, en ze zal een goede beloning schenken.

Zowel binnen als buiten zal deze plant uitgroeien tot minimum 80 en maximum 130 cm. Wat de opbrengst betreft zal ze je binnen belonen met 400 tot 550 gram per vierkante meter, binnen wordt het ongeveer 50 tot 250 gram per plant.

Bloeitijd van de Californian Snow

In slechts negen tot tien weken bloeien is ze helemaal klaar om geoogst te worden. Op volwassen leeftijd zal de plant prachtige toppen produceren die interessant zijn om te observeren. Ze krijgen een weelderige groene kleur die versierd wordt met een dikke laag witte kristallen. Ze zullen er uitzien alsof ze in de vrieskou staat of het net gesneeuwd heeft. Het uiterlijk is een show al haar effecten, nog voordat je ze droogt en gaat roken.

Welke Smaak heeft de California Snow?

California Snow geeft een Sativa met zachte rook die soepel door je keel glijdt. Het laat een zachte, heerlijke en zure smaak achter op je smaakpapillen, die doet denken aan zure appels en snoepjes. Het is zonder twijfel een heerlijke traktatie.

Effecten na het Roken van California Snow

Hoewel het uiterlijk van deze toppen een waanzinnige innerlijke potentie uitschreeuwt,is dit echter niet het geval. Ze zullen ervoor zorgen dat je high wordt, maar de effecten zijn mild en niet overweldigend. Een paar trekjes van haar rook en je ondergaat zelfs een cerebrale oppepper die je creativiteit en gezelligheid stimuleert. Je lichaam wordt energieker en je krijgt echt zin om dingen te gaan ondernemen.

Californian Snow deelt geen klappen uit, ook al wordt ze ondersteund door 19% THC. Haar effecten zijn zo gladjes als het surfen op een zachte golf. Het is ook bekend dat de cerebrale verheffing nuttig is voor gebruikers van medicinale marihuana. Het geluk en de positieve energie is een echte stemmingsbooster voor mensen die stress en angst ervaren.

California Snow is een socialiserende soort. Je kunt volop genieten als je buiten bent met vrienden op een evenement of chillt in je achtertuin. Ook voor gamers is dit een perfecte soort want je creativiteit zal, op het moment dat je rookt, de hoogte in schieten.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 130 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Snoep, Zoet, Zure Appel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Californian Snow” te beoordelen