Aanbieding!

Fastberry Automatic

6.2570.00

-31%

Elke fanaat die al jaren op zoek is naar een cannabissoort die boordevol smaak zit, zal dol zijn op Fastberry Auto en er ten volle van genieten. Ze levert een reeks heerlijke en aangename smaken van citrus en bessen op. Deze dames groeien met dikke kleurrijke toppen die in een opmerkelijk tempo van kleur veranderen. Je zult ook genieten van een krachtige, lichamelijke high na een paar trekjes van haar toppen en je zult ondervinden dat ze smaakt naar meer. Koop Fastberry Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Fastberry Auto is een door Indica gedomineerde soort met een rijke afkomst. Veredelaars bij Fast Buds streefden ernaar om de autoflowering Indica te maken met behulp van de USA Blueberry-lijn. Ze hybridiseerden het met bekende en gerespecteerde Canadese ruderalis om een ​​sterke plant te produceren met respectabele opbrengsten. Ze staat geklasseerd als een 35% Sativa en 65% Indica soort.

Hoe groeit de Fastberry Automatic?

Fastberry Auto is een schuwe plant die niet hoog uitgroeit. Nochtans heeft ze zeer sterke genen en kan in verschillende omstandigheden overleven, of het nu winderig, nat of koud is. Ze is perfect voor kwekers die in een gebied wonen waar zomers kort zijn en niet tropisch warm. Hoe dichter de planten bij elkaar worden geplant, hoe hoger de opbrengst per vierkante meter. Woon je in een zonnig gebied, dan kun je tot 4 oogsten per jaar krijgen.
Zowel binnen als buiten worden de planten tussen de 70 en 110 cm hoog. De opbrengst binnen zal ongeveer 4 tot 500 gram per vierkante meter bedragen, buiten kun je rekenen op ongeveer 50 tot 200 gram per plant.

Bloeitijd van Fastberry Automatic

Fastberry Auto kweekt één centrale cola met meerdere zijtakken, wat typisch is voor een Indica-soort. Ze zullen kleine, compacte toppen geven, dankzij de Indica genetica, die stevig zijn en moeilijk te persen. Het zal een groot aantal trichomen bevatten die heldergroen van kleur zijn met prachtige magenta tinten. Na de bloeiperiode, die ongeveer negen weken duurt, is de plant klaar om geoogst te worden.

Smaak en Geur

Na het drogen en vergruizen van de knop kun je genieten van een gecombineerde geur van bosvruchten, bosbessen en verse bloemen. Je zult een rijpe en zure bosbessensmaak ervaren, aangevuld met romige funk en fruit wanneer je je jointje of bong aansteekt. Je zult echt niet genoeg krijgen van deze dame om haar heerlijke smaken en zachte rook.

Effecten van Fastberry Automatic

Fastberry Auto levert effecten die naar de Indica-kant neigen. Enkele ogenblikken nadat je de eerste paar trekjes hebt ingeademd, voel je de ontspanning door je lichaam gaan. je zult je op je gemak voelen en niet bereid zijn om nog iets te ondernemen. Hoe meer je rookt, des te heftiger worden de effecten en het is niet onwaarschijnlijk dat je aan je bank blijft plakken. Neem je meer van deze dame, dan zal je de volgende ochtend merken dat je op de bank bent ingedommeld.

Het is een ideale soort voor mensen die lijden aan chronische pijn, omdat de lichamelijke high de pijn kan verdoven. Het is ideaal voor gebruik ’s avonds als je geen verplichtingen meer hebt. Vermijd het bedienen van zware machines wanneer je onder invloed bent, aangezien je beoordelingsvermogen mogelijk sterk verminderd is. Zoek een comfortabele plek om te gaan zitten of liggen, zet een film op en steek je joint of bong aan. Vergeet niet om snacks in de buurt te hebben, want ze kan honger en eetlust opwekken.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

9 weken

Smaak: No selection

Blauwe Bessen, Bloemig, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Fastberry Automatic” te beoordelen