Aanbieding!

Forbidden Runtz Auto

9.7599.00

-25%

Na het succes van hun originele soort is Runtz terug met een nog betere versie! De Forbidden Runtz Auto is zo gegeerd dat deze dame de tuinen van veel telers, over de hele wereld, heeft ingenomen. Deze keer is het echter niet zomaar een mix tussen twee verschillende soorten – FastBuds heeft deze plant geperfectioneerd door ruderalis toe te voegen in deze plant waardoor ze sterker is en beter bestand tegen schimmels en ongedierte. Ze groeit in 9 weken zonder dat ze nood heeft aan veel zonlicht of water. Deze soort is vooral perfect als je niet veel kweekruimte ter beschikking hebt.

Forbidden Runtz is een drievoudige kruising tussen Forbidden Fruit, Runtzs en een niet nader genoemde autoflowering soort. Het nieuwe experiment van Fast Buds in de cannabisteelt is een doorslaand succes! Ze heeft 65% Indica-dominantie voor diegenen die op zoek zijn naar ontspanning of pijnverlichting, terwijl 35% Sativa gevoelens van geluk geven met een creativiteitsboost die door veel gebruikers wordt geliefd.

Kenmerken tijdens de Groeifase

Vanwege de talloze dichte toppen moet je bij het planten een scrognet of bamboestokken gebruiken. Als het telen van deze dames in je tuin nieuw terrein is, raden we aan om LST-technieken uit te voeren, zoals planten vastbinden aan leidstokken. Lichtjes ontbladeren doe je best als je al wat meer ervaring hebt. Op deze manier kan het licht dieper in de wortels doordringen, wat zorgt voor een betere luchtstroom door de hele plant.

Het maakt niet uit of je je plantje binnen of buiten hebt staan, haar hoogte zal schommelen tussen de 90 en 130 cm. Binnen kun je je verwachten aan een opbrengst van 450 tot 550 gram per vierkante meter, buiten zal het ongeveer 50 tot 150 gram per plant worden.

Hoe ziet de Forbidden Runtz Auto eruit tijdens de Bloeifase?

De toppen groeien dichter dan de meeste Indica-dominante hybriden. Ze ontwikkelen een puntig, bijna speervormig uiterlijk met dik gezwollen kelken. Ze heeft veel dunne, lichtoranje haartjes rond de top en daarbovenop zit een dikke laag hars, allemaal bedekt met glinsterende trichomen. Ze geven de wit-groene kleur af waarvoor deze soort bekend is geworden! Na een bloeiperiode van ongeveer negen weken kun je je toppen gaan oogsten en te drogen leggen.

Smaak die ik kan Verwachten

Zodra je deze soort voor het eerst inhaleert, biedt ze de beruchte smaak van verboden vruchten, maar met een ongebruikelijke mix tussen fruitig en zoet. Een vleugje aardse terpenen geven een aangename zachte rook af, die langzaam verandert in een uitgesproken, bijna snoepachtige nasmaak, waardoor iedereen die ze rookt een heerlijk gevoel in de mond zal ervaren. Het is een perfecte keuze als je wilt genieten van soorten waar je blij van wordt!

Effecten na het Roken of Vapen

Forbidden Runtz Auto is een goed afgeronde soort die je na de eerste ervaring niet op de bank vastplakt. Ze zal sterkere effecten hebben dan een gemiddelde Sativa, maar ze laat gebruikers nog steeds lachen en genieten van haar cannabiserfgoed. Je zult je niet té ontspannen voelen of belemmerd door fysieke pijn door alles wat er om je heen gebeurt! Het is perfect als je op zoek bent naar gezelschap met vrienden die zich willen vermaken tijdens een dineetje of gamesessie in plaats van thuis in je eentje te ontspannen terwijl je vastgeroest zit voor de buis.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Forbidden Runtz Auto” te beoordelen