Aanbieding!

Gelato Automatic

9.7574.25

-25%

Gelato is één van de meest smaakvolle en potente cannabissoorten op de markt. Het levert unieke roomijs smaken waardoor ze ideaal is voor extracties. Met THC-niveaus tot 26% levert deze mooie dame een zware Indica-stoot af. Het is een perfecte soort voor iedereen die op zoek is naar een mentale boost die hun creativiteit verhoogt. Ze groeit in de typische Indica structuur en kan werkelijk overal groeien. Koop Gelato Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Gelato Auto is een afstammeling van oudersoorten met onberispelijke genetica. De veredelaars bij Fast Buds probeerden een standaard te maken qua smaak en kozen voor een originele Gelato-kloon en automatisch bloeiende Girls Scout Cookies. Na vele kruisingspogingen produceerden ze een stabiele, goed gevormde en robuuste plant die krachtig rijpt. De plant groeit in een piramidevorm en is één van de krachtigste soorten ter wereld. Nieuwe gebruikers moeten het rustig aan doen met deze dame. Ze heeft het potentieel om je te overweldigen.

Hoe hoog groeit de Gelato Automatic

Gelato auto heeft wat hulp van de kweker nodig. De structuur moet licht ontbladerd worden om toegang van licht tot lagere delen van de plant mogelijk te maken. Mogelijk heb je ook een koolstoffilter nodig om haar ​​penetrante geur te temmen. Onder normale omstandigheden zal ze het zowel binnen als buiten goed doen om een ​​mooie opbrengst te geven.
Deze dame groeit uit tot een plant tussen de 70 en 100 cm hoog. Haar opbrengsten zijn 4 tot 500 gram per vierkante meter indien je ze in een beschutte kweekruimte zet, buiten ligt het tussen 50 en 200 gram per plant.

Bloeitijd van de Gelato Automatic

Gelato autoflowering toont je graag haar Indica-genetica. Ze is gedrongen met talrijke compacte bloemen. Ze is een diepgroene plant die met kristallen bedekte bladeren heeft die fonkelen onder een lamp. De toppen zijn vaak ijzig en bedekt met oranje stampers. De haren blijven bij de lichtste aanraking aan je vinger plakken. De bloeiduur van deze soort is ongeveer maximum negen weken.

Smaak en geur

Als je haar toppen eenmaal hebt aangestoken, word je vermaakt door een mengsel van aardse ondertonen, verzacht door de zoete smaak van koekjes. Je zult ook hints van citrus opmerken die de rook zacht en heerlijk maken. Geniet van de heerlijke smaak van ijs terwijl je geniet van je jointje of bong.

Effecten na het roken

Gelato Auto heeft Idica- en Sativa-genetica. Haar effecten zullen het beste van twee werelden zijn die tegelijkertijd aanvallen. Ze zal snel en hard toeslaan. Je zult een cerebrale high gaan ervaren die een gevoel van geluk in je zal opwekken. Als je merkt dat je giechelt, weet dan dat ze haar werk doet. Een golf van energie en creativiteit zal door je heen stromen terwijl je gedachten helderder en filosofischer worden.

Tegelijkertijd zal je hele lichaam zich ontspannen terwijl de Indica-effecten hun werk gaan doen. Je spieren zullen ontspannen en je zult het gevoel hebben alsof er een warme deken om je heen ligt.

Bovendien wordt aangenomen dat deze soort enige hulp biedt aan gebruikers van medicinale marihuana. Ze werkt zeer therapeutisch en kan helpen bij problemen zoals stress, angst en gevoelens van onbehagen. De lichamelijke high kan enige pijnverlichting bieden voor mensen met chronische pijn, terwijl een paar trekjes van de rook je slapeloosheid omtovert in een heerlijke slaap.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

9 weken

Smaak: No selection

Aardeachtig, Ijs, Koekjes, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gelato Automatic” te beoordelen