Aanbieding!

Kosher cake auto

9.7599.00

-25%

Deze autoflower wordt maximaal 120cm hoog en produceert ongeveer 550gr/m2 eersteklas toppen die ruiken naar een heerlijke mix van rauw koekjesdeeg met een vleugje zoetheid. Dankzij 25% THC biedt deze variëteit een krachtig Indica-effect, dat je spieren doet smelten, terwijl Sativa voor een hoofdroes zorgt, waardoor je het gevoel hebt alsof je hoog boven de wolken vliegt. Voor diegenen die op zoek zijn naar een verkwikkende maar ontspannende high-ervaring, hier is onze aanbeveling!

Het aroma van de cake is een sterke aanwijzing dat het je fysieke toestand zal gaan beïnvloeden. Met 60% Indica- en 40% Sativa-genetica biedt deze hybride je zowel mentale ontspanning als stimulerende effecten in slechts één keer!

Groeifase en opbrengst

Het is een makkelijk te kweken variëteit die je zal belonen met bloemen van topkwaliteit. Geef deze dame op tijd haar voedingsstoffen én op de juiste manier om ervoor te zorgen dat de toppen dik worden zoals het hoort, en je plant heeft geen tekorten heeft! We raden aan om LST-technieken te gebruiken voor optimale resultaten, waardoor het licht dieper kan reiken, wat resulteert in hogere opbrengsten en de lucht er vrij tussen kan stromen. Ondanks dat ze behoorlijk veerkrachtig zijn, kunnen deze planten gevoelig zijn, dus handel daar naar, anders ben je nooit zeker van het resultaat met deze delicatesse.

Zowel binnen als buiten halen de planten een hoogte tussen de 80 en 120 cm. Binnen ga je een oogst kunnen verwachten die schommelt tussen 450 en 550 gram per vierkante meter. Heb je je plantjes in volle grond staan of buiten in grote potten, dan zal de oogst variëren tussen 60 en 160 gram per plant.

De Bloei van de Kosher cake auto

Zoek niet verder dan deze plakkerige buds. De grote toppen worden dik en bedekt met hars, waardoor ze een extra sprankelend uiterlijk krijgen als ze worden opengebroken! Oogsten kun je deze dame al na negen weken bloei, dan zijn haar toppen volledig gerijpt en klaar om te knippen.

Smaak van de Kosher cake auto

Met een scherp aroma dat elke old-school liefhebber van wiet zal bevallen, zijn dit perfecte ingrediënten voor een potpourri, maar ook afzonderlijk zijn ze fantastisch lekker.
Verwacht een krachtige zoete gebaksmaak die je smaakpapillen zal overweldigen met haar smaak. Je kunt hints van kush en cake verwachten, maar deze soort heeft ook iets nieuws te bieden – de perfecte balans tussen deze twee favoriete aspecten voor een old-school kweker als jij! Bij het inademen krijg je misschien meer smaken van koekjesdeeg voor ze, bij het uitademen, veranderen in iets minder zoets, terwijl ze ondanks dit verrassend lekker blijven.

Effecten na het roken

Dankzij de 25% THC ervaar je een aangename head-buzz die je geest opvrolijkt en een ontspannen, tevreden gevoel achterlaat. Dit meisje staat bekend als zowel een Indica- als Sativa-soort, afhankelijk van hoe ze groeit. De bijwerkingen van haar effecten neigen naar ontspanning, dus probeer niet te overdrijven met consumptie. Als je op zoek bent naar het gevoel van slaperigheid, omdat dit gemakkelijk kan gebeuren als je te veel marihuana rookt, en je wordt graag vastgepind op de bank, dan begrijpen wij dit helemaal want dit is net zoals wij hier bij Holland High doen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citroen, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kosher cake auto” te beoordelen