Aanbieding!

Lemon AK Automatic

8.2580.00

-25%

Als je ooit de legendarische AK-47 hebt gerookt, zul je het ermee eens zijn dat je een spectaculaire rooksessie had. Stel je nu dezelfde effecten en kracht voor met een vleugje citroen in de smaak van de terpenen. Dat is Lemon AK auto, een zeer krachtige en euforische soort die snel en zwaar toeslaat. Het is een snelgroeiende soort die een enorme oogst zal produceren voor een strain met ruderalis-genetica in haar leden. Koop Lemon AK Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Veredelaars bij fastBuds gebruikten hun genialiteit bij het aanpakken en verbeteren van een toch al best presterende cannabissoort. Ze kozen de Nederlandse legende AK-47 en hybridiseerden deze met Ruderalis van topkwaliteit om een ​​eigen legende te ontwikkelen. Het resultaat is een soort die naar de Sativa-kant neigt met sterke effecten die zelfs ervaren gebruikers als dusdanig zullen ervaren. Het is een zeer energetisch ideaal voor gebruik op elk moment van de dag. Bestel je zaden bij onze zadenwinkel en geniet met volle teugen automatische citroenvuurkracht in een paar weken.

Hoe groeit de Lemon AK Automatic?

Lemon AK auto zal snel groeien en reeds binnen een paar weken blad gaan produceren. Ze gaat meteen een bloeiperiode in die eindigt met de productie van grote toppen. De plant heeft ondersteuning nodig om omvallen of afscheuren te voorkomen. Je kunt technieken als LST toepassen om de opbrengst en kwaliteit te verhogen, maar je moet de kunst dan wel beheersen. Hierdoor krijgt de plant meer lichten dat is een bijkomend voordeel.

De hoogte van de planten wordt niet beinvloed door de plaats waar ze groeit. Heb je haar binnen staan of in volle grond, hoger dan 70 tot 130 cm zal ze niet worden. Binnen kun je je verwachten aan een oogst van 500 tot 600 gram per vierkante meter, buiten zal ze ongeveer 60 tot 250 gram per plant schenken.

Bloeitijd van de Lemon AK Automatic

Lemon AK Auto zal uitgroeien tot een relatief korte plant met een centrale cola en slechts weinig zijtakken. Tegen de oogsttijd zal ze eruitzien als een besneeuwde kerstboom. Ze zal pittige toppen produceren die dicht op elkaar zitten en bedekt zijn met prachtige kristallen. Ze krijgt een diepgroene kleur en kan perfect gebruikt worden voor extracties. Na een bloeiperiode van negen tot tien weken zal je dametje smeken om geknipt te worden en je belonen met haar fantastisch lekkere bloemen.

Smaak van de Lemon AK Automatic

De originele Ak 47 had geen zachte rook. Haar afstammeling, Lemon Ak Auto, zal dezelfde aardse smaak hebben, maar verrijkt met een citroensmaak. De citroen maakt de rook zachter en aangenaam voor de roker.

Effecten na het roken

Lemon AK werkt snel en levert goed uitgebalanceerde en zachte effecten. Ze zullen beginnen als een high die verkwikkend zal aanvoelen. Het is een ontspannend effect dat wordt ondersteund door limoneen. Je zult een verhoogd energieniveau in je lichaam ervaren als de euforie het overneemt. Je stemmingen worden ook beter als vreugde en geluk je overspoelen. Je creativiteit zal ook toenemen naarmate je meer gefocust raakt.

Lemon Ak Auto is ideaal voor elk moment van de dag, vooral als je nog wat werk moet afmaken. Gebruik haar op een feestje om het je vrienden gezellig te maken. Het zal ook je gesprekken verbeteren omdat deze soort je helemaal filosofisch maakt. Nieuwe gebruikers moeten haar voorzichtig benaderen, omdat ze ze gemakkelijk kan overweldigen dankzij haar hoge THC-gehalte. We geven je 100% garantie dat je high wordt van haar rook.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 250 g/plant

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Lemon AK Auto

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citroen, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemon AK Automatic” te beoordelen