Aanbieding!

Lemon Pie Auto

9.7574.25

-25%

Lemon Pie Auto verhoogt de fijne genetica die ze vertoont tijdens het kweken. Ze is van winterharde genetica, waardoor ze een stressvrije en onafhankelijke plant is tijdens haar groei. Ze zal weinig inspanning van de kweker vragen. Ze zal kort blijven en doet het zowel binnen als buiten goed. Ze is ideaal voor onervaren telers, terwijl ervaren kwekers ongelooflijke opbrengsten van haar kunnen oogsten. Ze is een ideale soort voor iemand die niet al te veel tijd in haar buurt doorbrengt. Koop Lemon Pie Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Voor iedereen die van citrus, skunk en heerlijke smaken houdt, is Lemon Pie Auto de geknipte soort. De veredelaars bij FastBuds kozen voor de originele Lemon Pie-genetica bij het creëren van dit meesterwerk. De ouder is een geliefde soort die ongelooflijke smaken en potentie in zich draagt. Met een vleugje Ruderalis voor de fijne genetica, werd een pittige, sterke soort met aantrekkelijke eigenschappen geboren. Het is een Indica-leunende cannabissoort.

Hoe kweek je de Lemon Pie Auto

Over het algemeen is deze plant eenvoudig te onderhouden. Beginnende kwekers zullen er geen moeite mee hebben omdat deze dame zeer goed bestand is tegen schimmels, plagen en ziekten. Ze doet het zowel binnen als buiten behoorlijk goed met LST-technieken die de opbrengst verhogen. Vergeet niet om de pH-waarde van het water te controleren om groeiachterstand te voorkomen. Vergeet niet om het de laatste weken goed door te spoelen zodat haar ware smaakprofiel zich kan ontwikkelen.

Wat de oogst betreft kun je rekenen op 450 tot 550 gram per vierkante meter bij binnenteelt, op 50 tot 170 gram per plant bij buitenteelt. Voor een plant die tussen de 80 en 100 cm hoog wordt, is dit een zeer bevredigend resultaat.

Bloeitijd en kenmerken

Lemon Pie Auto wordt hoog met een centrale hoofdcola en zijtakken. Ze produceert aantrekkelijke lichtgroene toppen met gele tinten. In andere gevallen ga je vaak roze en rode tinten kunnen zien. Een overmatige harslaag maakt de bloem wit met lichtoranje en witte haren. Acht tot negen weken heeft deze plant nodig om uit te groeien tot een prachtige volwassen dame die klaar is voor de oogst.

Smaak en geur van de Lemon Pie Auto

Deze mooie meid zal een smaak afgeven die doet denken aan een mengeling van vochtige citroenschil en taartdeeg. Je proeft een mix van citrus en diezel die verrijkt wordt met een heerlijke taartsmaak en romige geur. De smaak zal ook weg hebben van kruiden, citrus en skunk bij het inademen en dennen met een vleugje kaneel bij het uitademen. Deze geweldige mengeling van smaken en geuren zal heel de kamer zoet laten ruiken.

Effecten van de Lemon Pie Auto

Lemon Pie Auto is een soort die het beste van twee werelden te bieden heeft. Met een THC-gehalte van 24% zal de geweldige komen de effecten sterk naar binnen. Het begint met een cerebrale high die euforie op gang brengt en je zult je blij en opgewonden maakt. Ook zul je voelen dat je energiepeil een enorme boost krijgt. Je wordt meer gefocust naarmate je creativiteit de hoogte in schiet. Kort daarna neemt een ontspanning het over zonder je aan de bank vast te pinnen.

Ze is een ideale soort om te gebruiken als je iets doet waarvoor je scherp, gefocust en creatief moet zijn. Je kunt haar gebruiken om ’s morgens vroeg voor het werk te roken, om te gamen met vrienden of op een sociaal evenement. Het zal je humeur een boost geven en de filosofische effecten die ze geeft zullen geweldig zijn voor diepgaande gesprekken. Heb je zin om een namiddagje te chillen en te dagdromen, dan zal ze je hier zeker mee helpen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

80 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Citroen, Deeg, Taart, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemon Pie Auto” te beoordelen