Aanbieding!

LSD-25 Automatic

8.2580.00

-25%

LSD-25 Auto is een naar Indica neigende cannabissoort met eigenschappen die veel opleveren. Ze is verbluffend mooi en heeft een THC-gehalte van 21% die cerebrale effecten geven. Ze levert in korte tijd grote en zware toppen, waardoor ze ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar korte doorlooptijden. Beginnende kwekers zullen een gemakkelijke kluif aan haar hebben bij het kweken, dankzij de sterke genetica. Bestel haar zaden en geniet van sterke en gasachtige terpenen. Koop LSD-25 Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Als echte specialisten in autoflowering, kozen de veredelaars van FastBuds voor geweldige en bekende genetica. Ze kozen voor Mazar-i-sharif en Skunk #1(LSD) die ze vermengden met Canadese Ruderalis van topkwaliteit. De ouders leverden hun kwaliteitskenmerken, terwijl ruderalis de nieuwe soort autoflowering eigenschappen gaf. Het is een makkelijke plant om te kweken en te onderhouden en levert intense smaken en potentie aan het einde van haar korte levenscyclus. LSD staat ook wel bekend als Lemon Sour Diesel, waardoor dit een Lemon Sour Diesel Automatic is.

Hoe kweek ik de LSD-25 Automatic?

Hoewel LSD-25 Automatic een makkelijke soort is om te kweken en te onderhouden, drinkt ze veel en moet ze dus regelmatig van water voorzien worden. Ze groeit snel en agressief, wat betekent dat ze tegen de bloeiperiode ook regelmatig moet worden gevoed met minder stikstof. Het vastbinden en leiden van de plant heeft een positief effect op de opbrengst tijdens de oogst.
Zowel binnen als buiten zal de plant uitgroeien tot 70 à 120 cm hoogte. Binnen mag je hopen op een oogst van 400 tot 500 gram per vierkante meter maar, heb je ze in volle grond staan dan reken je best op 50 tot 250 gram per plant.

Bloeitijd en kenmerken

LSD-25 Automatic zal middelmatig groot worden voor een soort met deze genetische samenstelling. Ze zal van kleur veranderen als de bloei begint, wat haar een fantastisch gezicht maakt om te zien. Haar toppen zien er dik en gezwollen uit met een scala aan kleuren zoals paars, violet, magenta en lichtroze. De dicht opeengepakte trichomen geven de toppen een mooie aantrekkingskracht in de pot. Na een bloeiperiode van 9 tot 10 weken is deze dame helemaal klaar om geoogst te worden.

Smaak en geur van de LSD-25 Automatic

LSD-25 Automatic levert zoals gezegd een scala aan aroma’s en smaken die je tong wel eens in de war zouden kunnen brengen. Je proeft diesel- en chemische smaken met hints van rode wijn. Ze heeft een algehele smaak van verbrand hout en wierook. De geur doet denken aan brandstof, gasachtige en aardse geuren die lang aanhouden.

Effecten na het roken van LSD-25 Automatic

LSD-25 Automatic levert effecten naast haar karaktereigenschappen en genetische samenstelling. Hoewel sommige van haar invloeden een lichamelijke high zijn, werkt ze extreem euforisch. Het zal je enkele ogenblikken, nadat je je eerste trekjes hebt ingenomen, in een kosmische reis storten. Zoals de naam al doet vermoeden, zal LSD-25 Auto de manier waarop je geest werkt veranderen, omdat het je in een trippy avontuur brengt. De hele ervaring gaat gepaard met een ontspannende lichamelijke high dankzij de Indica-genetica.

Elke beginnende gebruiker wordt geadviseerd om uit de buurt te blijven van LSD-25 Automatic. Ze is ideaal voor personen met een hoge tolerantiegraad en voor wie intense cerebrale katapulten aankan. Gebruik haar rook voordat je dingen gaat doen waarbij je je creativiteit nodig hebt. Het zal je helpen nadenken en je de energie geven die je nodig hebt om het werk af te maken. Begin met kleine doses om te weten hoeveel je nodig hebt die de gewenste resultaten opleveren.

 

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 250 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Smaak: No selection

Aardeachtig, Berries, Diesel, hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LSD-25 Automatic” te beoordelen