Aanbieding!

Mexican Airlines Automatic

6.7552.50

-25%

Ben jij een Sativa-fanaat die de perfecte wietsoort nog steeds niet gevonden heeft? Welnu, Mexican Airlines Auto is zonder twijfel de zuiverste Sativa-cannabissoort uit de FastBuds-labs. Ze heeft een THC-gehalte van 19% en kan je zonder omwegen naar de kosmische werelden vliegen. Ze geeft een zeer euforisch gevoel en dat ga je snel merken. Ze is een snelle groeier dankzij haar autoflowering genetica en levert een uitbarsting van citrussmaken. Koop Mexican Airlines Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Bij het roken van Mexican Airlines Auto is het belangrijk de vluchtinstructies op te volgen. Neem plaats, doe de veiligheidsgordel om en maak je klaar voor een cerebrale vlucht tot hoog boven de wolken. In hun zoektocht om een ​​door Sativa gedomineerde soort te maken, hebben veredelaars van FastBuds Colombiaanse, Mexicaanse en ruderalis gehybridiseerd. Het resultaat is een hoogproductieve en opmerkelijk krachtige autoflowering soort die ideaal is voor Sativa-liefhebbers. Plant deze zaden uit onze webshop en maak je klaar om te oogsten – op weg naar een cerebrale reis.

Groei en opbrengst van de Mexican Airlines Automatic

Net als veel andere automatisch bloeiende soorten, is Mexican Airlines Auto een makkelijke soort om te kweken. Ze zal lichtere doses voedingsstoffen nodig hebben, met zelfs kleinere hoeveelheden naarmate de bloeiperiode nadert. Het is aan te raden om haar rustig te laten groeien aangezien ze gevoelig is voor stress.

De planten groeien, zowel binnen als buiten, tot een hoogte van ongeveer 60 tot 120 cm. Binnen zal de oogst tussen de 400 en 500 gram liggen per vierkante meter, buiten zal het om en bij de 50 tot 200 gram zijn.

Bloeitijd van de Mexican Airlines Automatic

Mexican Airlines Auto erfde de eigenschappen van haar Mexicaanse en Colombiaanse ouders. Ze worden groot voor een automatisch bloeiende soort, met slanke takken en een gemiddelde onderlinge afstand tussen de knopen. De plant zal middelgrote, felgroene en plakkerige toppen produceren. Kwekers moeten anticiperen op een overvloed aan trichomen die haar ideaal maken voor het maken van extracties. De bloeiduur van deze dame duurt ongeveer 10 weken, dan is ze klaar voor de oogst.

Hoe smaakt de Mexican Airlines Automatic?

Wanneer de toppen worden aangestoken, word je gebombardeerd met geuren van pittige citroen en dennen. De smaken zullen precies lijken op het aroma, met het citroengevoel bij het inademen en dennen als kenmerk van de nasmaak. Denk eraan om haar gepast te voeden en te bewateren tijdens de groei voor meer en verbeterde citrusterpenen.

Effecten van de Mexican Airlines Automatic

Met een THC-uitbarsting van 19% en 65% Sativa-genetica, zal Mexican Airlines alleen effecten leveren die naar Sativa neigen. Ze geeft geen lichamelijke effecten of een overweldigende couch-lock maar de rook zorgt voor een heldere, cerebrale high. Na een paar trekjes in je sessie zul je merken dat je focus scherper wordt naarmate de energie door je lichaam stroomt. Kort daarna volgt een euforie, die je blij en joviaal maakt zonder je paranoia te bezorgen. De high is over het algemeen helder en aangenaam.

Dankzij haar zachte effecten is Mexican Airlines Auto op elk moment van de dag rookbaar. Je kunt haar ’s ochtends gebruiken om de stemmingsboost te krijgen die je nodig hebt om de dag door te komen of de verhoogde creativiteit gebruiken om kritische denktaken uit te voeren. Bovendien is de stemmingsboost essentieel bij het ondersteunen van gebruikers van medicinale marihuana bij het omgaan met stress, angst en depressie. Verwacht dat je in lachen zal uitbarsten om de meest simpele grappen als je haar gebruikt.

 

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citroen, Fruitig, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mexican Airlines Automatic” te beoordelen