Aanbieding!

Mimosa Cake Auto

9.7574.25

-25%

Mimosa Cake Auto van FastBuds is een soort die een moeiteloze kweekervaring biedt en geschikt is voor alle niveaus, van beginners tot experts. Aan het einde van haar korte groeicyclus zal deze heerlijk smakende marihuana zeker een glimlach op je gezicht toveren terwijl je haar probeert! Ze zijn verfrissend als mimosa’s in lentecocktails met energie en creativiteit verhogende eigenschappen. Mimosa Cake auto belichaamt dezelfde principes, terwijl het ook een smakelijke keuze is uit de vele heerlijkheden die verkrijgbaar zijn in onze seedshop.

Mimosa Cake Auto is een Sativa-dominante autoflowering soort die zowel heerlijke smaken als grote opbrengsten produceert. Als je op zoek bent naar iets om thuis te kweken, moet dit op je kandidatenlijst staan! Ze werd gemaakt door de vakkundige mensen van FastBuds met deskundige precisie in elk detail. Het is geen wonder dat ze hun hart hebben gestoken in het maken van zulke fijne cannabisbloemen als Mimosa-cake. Geniet van de glorie van de wereldberoemde mimosa die echt om van te watertanden is. Bestel vandaag nog de zelfbloeiende versie.

Hoe groeit de Mimosa Cake Auto?

Deze soort is een trichoomrijke Sativa met een opbeurende en motiverende mentale high, maar deze heeft wel wat aandacht nodig. We raden aan om tijdens de bloei enige ondersteuning te geven, zodat je planten niet breken onder de druk. LST zorgt voor een uniforme lichtdekking op alle plantdelen, wat ook helpt om schimmel te voorkomen en de opbrengsten nog verder te verhogen. Wat wil je nog meer van een plant?

Zowel binnen als buiten zal deze dame uitgroeien tot 110 à 130 cm hoogte. Staan je plantjes buiten in volle grond, dan kun je rekenen op een oogst van 60 tot 160 gram per plant. Staan ze in een beschermde kweekruimte dan mag je toch zeker zijn van een oogst die tussen de 450 en 550 gram per plant zal wegen.

Bloeitijd en kenmerken

Deze knoppen hebben een interessant uiterlijk met hun harige, donzige bladeren die bedekt zijn met donkergroene druppels. De kleurrijke bloemen bovenop deze planten hebben ook roze highlights en verspreiden een zoete fruitige geur dankzij hun grote hoeveelheid aan trichomen, wat het die plakkerige look geeft die we allemaal zo goed kennen en waarderen. Niet langer dan 9 weken aan bloeitijd heeft deze dame nodig voor ze klaar is om geknipt te worden.

Smaak van de Mimosa Cake Auto

Deze soort biedt een frisse en verrukkelijke terpenenmix die net zo smaakt als de cocktail; Een zoete, pittige smaak met sterke citroen ondertonen. Je zult een aardse smaak proeven bij het inademen als je deze heerlijke aroma’s in je opneemt die geleidelijk veranderen in fruitige smaken zoals tropisch fruit of wilde bessen. Binnen enkele seconden na het uitademen van die laatste paar rookwolken, zul je alle intense smaken van deze verrukkelijke traktatie ervaren!

Effecten van de Mimosa Cake Auto

Mimosa Cake Auto is een mix die de beste eigenschappen heeft van twee verschillende soorten. Wanneer je rookt, kun je zowel mentale highs als fysieke effecten krijgen, zoals ontspanning of energie, afhankelijk van de hoeveelheid die je rookt. Mimosa liefhebbers zullen van de Sativa-kant kunnen genieten zonder zich te energiek te voelen naast Indica-zware sensaties, deels dankzij de psychoactieve eigenschappen van THC. Je zintuigen zullen tot rust komen nadat ze alle calorieën hebben verbruikt tijdens het druk praten met vrienden op feestjes! Ze is ook ideaal voor mensen die te kampen hebben met medische problemen zoals slapeloosheid en langdurige pijn.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

60 – 110 g/plant

Hoogte: No selection

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Smaak: No selection

Aardeachtig, Bloemig, Citroen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mimosa Cake Auto” te beoordelen