Aanbieding!

Northern lights auto

6.7552.50

-25%

De originele gefeminiseerde Northern Lights is een cannabissoort die bekend staat om haar ongelooflijke eigenschappen. Het aroma- en smaakprofiel is geweldig, haar korte bloeiperiode in combinatie met grote oogsten zeer bevredigend. De verbeterde Automatic-versie van de plant heeft echter nog goede eigenschappen, zoals een door Indica gedomineerde genenset. Ze is perfect voor wie zware, ontspannende effecten wilt, samen met andere positieve veranderingen – waardoor haar potentiële opbrengsten veel hoger zijn dan voorheen!

Northern Lights Automatic is een nieuwe en unieke hybride die is gekweekt door Fast Buds, waarbij de genetica van twee gerespecteerde soorten is gecombineerd: Northern Light #2 (ontwikkeld in Noorwegen) en Ruderalis. Deze soort biedt een snellere groei en veelzijdigheid; Ze kan discreet worden gebruikt op feesten of festivals terwijl ze toch een Indica-vibe afgeeft als je wilt ontspannen na hard werken!

Groei, Bloei en opbrengst

Northern Lights is een automatische wietsoort met een hoge opbrengst die zowel binnen als buiten goed zal bloeien. De plant gedijt het best in warmere klimaten, maar produceert grotere opbrengsten dan normaal, ook als ze bij lagere temperaturen wordt gekweekt, omdat ze zo’n korte bloeiperiode heeft – ongeveer 10 weken van begin tot eind!
Verwacht je aan een oogst die, bij binnenteelt, 500 tot 600 gram per vierkante meter zal opleveren en buiten 60 tot 160 gram per plant.

Kenmerken van de Northern lights auto

Northern Lights Automatic-zaden groeien en rijpen uit tot een plant met Indica-kenmerken in slechts tien weken tijd. Het bossige, gedrongen uiterlijk is perfect voor degenen die graag willen dat hun wiet hen zwaar op de bank houdt zonder flitsende kenmerken of bloemige aroma’s; Bovendien krijg je al deze dichte toppen aangeleverd, bedekt onder een dikke laag hars!

Smaak en geur van de Northern lights auto

De geur zal vergelijkbaar zijn met andere kenmerken van deze soort. Het is een aroma rijk en aards, vergezeld van hints van kruiden of fruit, afhankelijk van de kloon. Hoe sterker het wordt tijdens de bloeiperiode, hoe intenser de smaak wordt wanneer je haar rookt nadat het drogen is voltooid. Je zult merken dat je scherpe smaken ervaart die worden gecombineerd met bedwelmende citrus die je zeker zult proeven!

Effecten na het roken van Northern lights auto

De Northern Lights Automatic-soort is een krachtige Indica-dominant die snel inslaande effecten geeft. De high levert al na een paar trekjes een intense klap op je systeem, waardoor je snel in de ontspanningsmodus komt met ontspannen spieren en rustgevende lichaamsvibraties. Je geest begint zich ook te ontspannen als gedachten de kleine ruimte tussen inhalaties opvullen terwijl je dieper wegzakt in de kussens van je bank of lekker onder je dons in bed.

De Northern Lights Automatic-soort is geen medicijn voor overdag vanwege de kalmerende en verdovende werking. Sommige gebruikers vallen in slaap na het gebruik van dit medicijn, maar dat zal zeker gebeuren als je een overmatige hoeveelheid gebruikt. Medicinale marihuanapatiënten vertrouwen op dit type behandeling voor zowel fysieke pijnverlichting als remedie tegen slapeloosheid.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Effect: No selection

Ontspannend

Smaak: No selection

Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Northern lights auto” te beoordelen